Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ebben a nagy melegben esti...

Ebben a nagy melegben esti fürdés/hajmosáskor megszárítjátok a pici haját? 16 hós

Figyelt kérdés
Megfázik ha nedves hajjal teszem le aludni? A szobájában 28-30fok van jelenleg, pelusban alszik csak, nálatok hogy zajlik a fürdés/aalvás ebben a kánikulában?
2012. júl. 2. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem szárítom, sőt. Tegnap hajmosás volt, de ma fürdésnél bevizeztem Neki. Dehogy fázik meg!!! Ő spagettipántos bodyban alszik, mert különben leszedi a pelust...:) nálunk most 27 fok van a szobájában.
2012. júl. 2. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Bár a kislányom még csak 5 hónapos, de rengeteg a haja. Nálunk szintén 28 fok van a gyerekek szobájában, én nem szárítom meg neki, hanem jól megtörölgetem, és addig nem fektetem le, amíg vizes a haja. Kb. 10 perc alatt megszárad ebben a hőségben.
2012. júl. 2. 20:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Ő is bodyban vagy spagettipántos napozóban aludt, de tegnap hajnalban azt is levettem róla mert ordított, olyan melege volt, a kisteste is meleg volt, nagyon nem tudott aludni az éjjel és még bő egy hétig így lesz úgy tűnik, azért gondoltam hogy jól esne neki a hajmosás, csak nem akarom "megfázatni" se.
2012. júl. 2. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem fog megfázni, nyugi. Én itthon még sosem szárítottam a 21 hónaposom haját, télen sem, amikor 22-23 fok volt Nála. Még sosem volt náthás. Nyugodtan vizezd be Neki, kicsit lehűti a buksiját ebben a rekkenő hőségben. :)
2012. júl. 2. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is vizes hajjal teszem le a 16 hónapos lányomat. Megfázni biztosan nem fog. Amúgy tegnap éjjel már ő is csak pelusban aludt, bukóra nyitott ablaknál.
2012. júl. 2. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Én eddig soha nem szárítottam meg a 16hós lányom haját. Nem is engedi, menekül a hajszárító elől. Soha nem lett beteg emiatt, bár ő nem fekszik le egyből, még egy órát legalább fent van a fürdés után.
2012. júl. 2. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mindig megszárítom neki, mert töméntelen mennyiségű haja van, de ebben a hőségben szívesen kihagynám. Viszont a hároméves lányom ragaszkodik hozzá. Félig megszárítom, úgy tessék-lássék. Ő a szokások rabja, mostanára sikerült csak elérni, hogy ne pizsiben aludjon, csak bugyiban meg trikóban...
2012. júl. 3. 09:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Én rég óta szárítom neki, mert nagy hajjal született így már pár hónapos korában elkezdtük hajszárítozni, de akkor tél volt...
2012. júl. 3. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
5. vagyok. A lányomnak is születése óta nagy haja van, de én télen sem szaritottam meg neki. Max baba úszás után, amikor kimentünk utána az utcára.
2012. júl. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!