Kertesházas mamák, lehet a gyerek a kertben felügyelet nélkül?
Az ellopástól nem félek, hanem inkább a rovarcsípéstől, nem is alaptalanul, mert sajnos nemrég az arcán csípte meg valami a kisfiamat, pedig csak fél percre hagytam magára...
Vannak kutyáink, megbízhatónak gondolom őket, de azért bennem van, hogy mégsem hagyom nyugodtan a kutyák mellett.
Eleséstől sem tartok, mert az is bármikor előfordulhat.
Szóval én nem szeretem egyedül kint hagyni, legalább az egyik nagyobb testvére vele van.
nem hagyom kint egyedül egy percre sem. ha pisilnem kell vagy meg kell kevernem a kaját akkor jön fel velem.
van medencénk, kutyánk, kút, kiskapu, még így hogy vele vagyok is történnek baleseteke...
2,5 éves
Én kinn hagyom azért pár percre őket egyedül.
Pici kert, egy 2 méter magas kerítésünk van, ami csak elektromosan nyílik bentről, meg kulccsal, de az nálam van, ezen kívül 1 db homokozó, néhány szál virág, egy terasz és a gyerekeknek egy kisház. Túl nagy galibát nem tudnak csinálni, itt bent is szoktak játszani a szobájukban egyedül, ami szerintem sokkal veszélyesebb. mint az udvarunk. Sajnos én nem tudok a nyomukban lenni egész nap megállás nélkül, mert akkor szaladna a ház. Nincs segítségem, magamnak kell mindent megoldanom.
De szerintem kertfüggő, medencés kertben nyilván nem hagynám őket kinn egyedül, vagy olyan helyen, ahol a kaput is ki tudják nyitni, ahol leselkednek rájuk veszélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!