9 éves gyereketeknek engednétek hogy alkoholmentes sört igyon?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 06:49
11/22 anonim válasza:
Én úgy tudom,amire az van ráírva,hogy alkoholmentes az nem tartalmaz alkoholt.Manapság már nem lehet mindent csak úgy ráírni a sörös dobozra.Nagyon komoly ellenőrzések vannak,és igen megbüntetik a gyártót,ha az alkoholos sörre azt írja rá,hogy alkoholmentes.Egyébként,én engedném,de nem egy egész dobozzal,csak mértékkel.Mondjuk egy pohárnyi.
12/22 anonim válasza:
Utolsónak! Most megnyugtattál. Én is így gondolom, hogy akármit nem írhatnak rá. Mi van pl. ha egy sofőr iszik egy dobozost (ja ez a citromos nem fél literes, csak 0.33l), és utána megszondáztatják akkor a cég igen csak bajba kerülne, nem?
13/22 anonim válasza:
Bocsánat, nekem ezek szerint másik citromos Gösser van itthon(Ez ilyen rendes fél literes.). Igazából ezt a mennyiséget nem mutatja ki a szonda általában(főleg 1 üvegnél), mivel több mint a fele elpárolog az alkoholnak. Ez csak figyelmeztetés, hogy előfordulhat benne akár 0,1% alkohol is.
14/22 anonim válasza:
Értem, köszönöm szépen! Szép napot nektek!
15/22 anonim válasza:
Nekem a szüleim sose adtak semmilyen sört, mert úgy gondolták ne szokjam az ízét az alkoholmentesnek. (Igaz eltérő az íze a rendes sörtől...)
14/F
16/22 anonim válasza:
A citromos Gösser tényleg 2%-os rá van írva, úgyhogy mindenkinek igaza van. Tény, meg kell nézni mindig pontosan mi van ráírva a dobozokra.
Egyébként meg anno, amikor a cola még csak a nyugatiak itala volt, itt úgy berúgtak tőle a gyerekek, mint a pinty. Komoly! Azt hitték, hogy ilyen hatást kell, hogy kiváltson, és ebbe annyira bele is élték magukat, hogy úgy érezték magukat, mintha be lennének csípve. :))
17/22 anonim válasza:
na látom csak igazam lett,de mégis lehúztak egy páran
18/22 anonim válasza:
Én nem adnék az enyémnek, mert szerintem felesleges még az ízéhez szoktatni. Ráér még azzal. Nekik még a víz a tej és az üdítő legyen az üdítő italuk.
19/22 anonim válasza:
hát én régen amikor apám otthon ivott alkoholos sort nekem is toltott egy kis pohárba,ha kértem,alkoholmenteset még nem is ittam sosem,de nekem csak otthon volt megengedve.
20/22 anonim válasza:
Húú, mindenki jól le lett pontozva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!