Gyereket akarunk, megyünk egy baráti összejövetelre pár hét múlva, alkoholmentes sört ihatok?
De miért nem?
Szerinted hány nő iszik, meg szed gyógyszereket egészen addig, amíg el nem marad a vérzése, hisz fogalma sincs, hogy terhes. Jól ki van ez találva, a terhesség első heteiben sem közös még a vérkör, Te meg még csak tervezed...
Lazulj le, úgy könnyebben is összejön majd! :o)
Elmondod miért nem akarsz alkoholosat inni? Komolyan érdekel!
Amúgy semmi logika nincs benne bocsi,tök felesleges az efajta túlparázás. Ne vedd sértésnek :)
Azon gondolkodom hogyha terhes valaki, akkor sem tudna az ALKOHOLMENTES SÖR ártani.. Ha nem terhes meg pláne nem...
Felesleges kérdés....
Hát tudod, mielőtt összejött a kislányunk, előtte való nap pár kolléganővel (és persze a Párjainkkal) ünnepeltünk egy-két szülinapot. Nem szépítem, úgy berúgtam, hogy a Párom támogatott haza. Hiába mondtam, hogy nem bírom a fütyülős pálinkát (és ő sem bír engem), erősködtek igyak picit. Fél órán át öleltem otthon a wc-t. :( Másnap megfogant a kislányunk, aki nem sokára egy éves lesz, kiírt napra érkezett, teljesen egészségesen.
Ha már most ennyire túlaggódsz mindent, mi lesz később..
Érezd jól magad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!