Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyereket akarunk, megyünk egy...

Gyereket akarunk, megyünk egy baráti összejövetelre pár hét múlva, alkoholmentes sört ihatok?

Figyelt kérdés
*még nem vagyok terhes
2012. jún. 3. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Persze,sőt még egy kis pohárka vörösbort is!
2012. jún. 3. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Ihatsz alkoholost is. a babának a beágyazódás utánig semmi köze a szervezetedhez,tehát nem kapja meg az alkoholt
2012. jún. 3. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Alkoholosat is.
2012. jún. 3. 20:02
 4/13 A kérdező kommentje:
hát,azért alkoholt nem mernék inni,de azért köszi!!:)
2012. jún. 3. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:

De miért nem?

Szerinted hány nő iszik, meg szed gyógyszereket egészen addig, amíg el nem marad a vérzése, hisz fogalma sincs, hogy terhes. Jól ki van ez találva, a terhesség első heteiben sem közös még a vérkör, Te meg még csak tervezed...

Lazulj le, úgy könnyebben is összejön majd! :o)

2012. jún. 3. 20:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Jó, persze kulturáltan, de azt is inkább miattad, mint a baba miatt...
2012. jún. 3. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Elmondod miért nem akarsz alkoholosat inni? Komolyan érdekel!

Amúgy semmi logika nincs benne bocsi,tök felesleges az efajta túlparázás. Ne vedd sértésnek :)

2012. jún. 3. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Azon gondolkodom hogyha terhes valaki, akkor sem tudna az ALKOHOLMENTES SÖR ártani.. Ha nem terhes meg pláne nem...

Felesleges kérdés....

2012. jún. 3. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát tudod, mielőtt összejött a kislányunk, előtte való nap pár kolléganővel (és persze a Párjainkkal) ünnepeltünk egy-két szülinapot. Nem szépítem, úgy berúgtam, hogy a Párom támogatott haza. Hiába mondtam, hogy nem bírom a fütyülős pálinkát (és ő sem bír engem), erősködtek igyak picit. Fél órán át öleltem otthon a wc-t. :( Másnap megfogant a kislányunk, aki nem sokára egy éves lesz, kiírt napra érkezett, teljesen egészségesen.

Ha már most ennyire túlaggódsz mindent, mi lesz később..

Érezd jól magad!!

2012. jún. 3. 22:48
 10/13 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Azt hozzátenném, hogy pocakosan természetesen nem ittam, mint valami alkoholista. Néha egy-egy pohár vörösbor (volt, hogy csak fél pohár), valamint szilveszterkor egy negyed pohár pezsgő volt az "összfogyasztásom". :)
2012. jún. 3. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!