Melyik házat választanád 3 gyerekkel?
Egy 4éves kislányom, egy 1,5 kisfiam van, és útban a 3. Most költözni szeretnénk, de nehéz a döntés. Melyiket választanátok?
1: [link]
2: [link]
És miért?
Ha ennyi pénzért meg tudják venni a házat, nyugi, tuti jut takarítónőre is! :-)
Kedves kérdező, nekem is az első tetszik jobban (meg is lódult a fantáziám, mire tudnám az alagsort használni :D ).
A több szinttel persze mindig megvan az a hátrány - tudom, mert mi is háromszintesben lakunk - hogy az aktuális legkisebb miatt veszélyforrás a lépcső, kicsit macerás folyton a babarácsot csukogatni, de végülis az csak átmeneti idő (nekem 4 éves lányom, 23 hónapos fiam és 2 hetes lányom van).
Zamárdi amúgy klassz hely, jó lehet nektek ott a Balcsin, mi Keszthely környékét nézegettük a férjemmel, hogy egyszer talán... mondjuk nekem még inkább szívem csücske Tapolca környéke, valamelyik kis falu...
Ami még eszembe jutott, hogy mi amikor vettük a házunkat, azt is néztük, milyen a környék. Odaadutóztunk, sétáltunk és figyelgettük, hol érezzük jobban magunkat. A végső döntéshez ez segített hozzá minket és nagyon jól választottunk, úgy érzem! Szóval ízlelgessétek, nézegessétek és hallgassatok a szívetekre, az lesz a legjobb döntés!
Sok boldogságot az új házban és az új picurral!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!