Futóbicikli 94 cm-es 2.5 éves lányomnak, márkát javasoljnÁTok léci?
www.tanulobicikli.hu
Itt mikor kinézed a bicajt, be lehet állítani a gyerek magasságát és ahhoz állítják be a futóbiciklit.
Tanulobicikli. hu!!!
Neten megrendeltük, ma hoztuk el. Nagyon tuti. Megrendelésnél bejelölöd a magasságot és amikor mész érte, ott összerakják, beállítják a magasságot.
És nem utolsó sorban PILLE KÖNNYŰ!!
Én is a tanulóbicikli.hu-t ajánlom. Egyáltalán nem nehezebb, mint a fa, a fa-nak még fogása sincs.
A dechatlonos futóbiciklinél is könnyebb. A fiamanak két éves kora óta van, nagyon szereti, szeretjük, már tök ügyesen megy vele. Épp most vettük fel megint a nyergét, így éppenhogy leér most a lába. De legalacsonyabbon még sosem volt, két évesen sem.
Ha szállítást kértek, vagy picpack ponton veszitek át, dobozban kapjátok, dehát olyan egyszerű állítani a nyergét... egyszerűbb, mint a normál bicajnak. Egy apuka simán megcsinálja, de szerintem te is. csak egy kulcs kell hozzá. Úgy érdemes beállítani, hogy a gyerkőc teli talpa leérjen, mikor áll vele, de ne kelljen nagyon behajlítania a térdét, mikor megy. (nem jó, mikor már a kismotor is kicsi és húzza a cipőt)
Én 33 hetes kismama vagyok, de még mindig tudom cipelni a bicajt, van fogása és könnyű is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!