Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek, okos, de kezelhetetlen...

Akinek, okos, de kezelhetetlen a kisfia, az hogy neveli?

Figyelt kérdés
2,5 éves,nagyon eleven,nem játszik egyedül,mindig rajtam lóg.persze segitségem nincs,ma nagymama nem foglalkozik vele,mintha nem is lenne.hogy oldjam meg,hogy ne legyen ilyen anyás?lehet az a baj,hogy egésznap velem van.szeptemberbe megy oviba,nagyon félek,hogy nem lesz el majd,mert én nem lehetek vele.szerintetek?mit kéne tennem?

2012. jún. 28. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Én kis korától úgy szoktattam hogy a napirendünkben vannak egyedül játszós idők.Ez van például reggeli után,9-kor reggeli,utána már megy be autókázni egyedül.Fél-egy órát eljátszik egyedül is.Mond neki hogy mindjárt mész,csak valamit megcsinálsz.Legjobb ilyenkor pl. felmosni,és megkéred hogy most ne jöjjön ki,mindjárt végzel.Lehet nyújtani ezt az időt.Mindig legyél határozott,ne hagyd magad befolyásolni.Az enyém is szokta a nemtetszését kinyilvánítani,de mondom neki hogy oké 10 percet adjon,és nem hat meg ha sír sem.Abba is hagyja gyorsan,mert nem ér vele semmit.Vagy rakjál el pár játékot,és vedd elő,mond neki hogy addig játszon ezekkel.Én is csináltam ilyet,a rég nem látott játék újként hatott.
2012. jún. 28. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!