Kinél jelentkezet cataflamtól mellékhatás?
a lányom igaz kisebb volt, 1,5 éves mikor felírták neki 3x12 adagban. őt teljesen felpörgette a csepp, nem aludt tőle.kérdeztem a gyógyszerészt, azt mondta azért szokták nagy adagban felírni, azaz az ő esetében nehogy lázgörcsöt kapjon, ugyanis neki arra írták fel. láz és fájdalomcsillapításnál. másnap kérdeztem lehet e olyan hogy felpörgeti a gyereket, megnézte a gépben és kiderült okozhat zavartságot a gyereknél. nálunk ez lehetett. amikor leálltunk vele, nem sokkal rá helyreállt a rend. azóta nem is adtam neki, viszont van olyan ismerős akinek szintén felírták a babájának és neki meg semmi mellékhatást nem okozott.
szóval a lányom is belesett abba a 1-10 emberbe....
Szerintem a Cataflam nagyon erős gyógyszer. Nekem egyszer kapott a lányom, azonnal kihányta (szerencsére), pedig minden gyógyszer benne maradt egyébként.
A mellkasi fájdalom (szívrohamszerű tünetek) a Cataflam mellékhatásai között vannak:
A hatóanyaga diklofenák. A helyedben a jövőben lehetőség szerint nem adnék neki diklofenák hatóanyagú gyógyszert!
Nem hiszem, hogy szívbeteg lenne, hiszen máskor sosem voltak ilyen tünetei és vizsgálták is.
Szia!
Az én kisfiam lázgörcsös,így ha kisebb hőemelkedése van (elég gyakran előfordul)akkor is a cataflam cseppet kell neki adnom,még semmi mellékhatást nem tapasztaltam.
3 hete vették ki a manduláját,a kórházban is ezt kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!