A szájfertőzést többször is el lehet kapni?
köszi a választ. ennek nem nagyon örülök
:((((((
A lányomnak is sokszor van (3 éves lesz).A doki a Corsodylt javasolta.Nekünk ez vált be a legjobban.Ha látom az Aftát, már használjuk is.Napi 2x-3x kell vele ecsetelni.Nem öblögetni, ahogy a tájékoztatón van, hanem ecsetelni.Fülpiszkálót mártogatok a lötyibe (kiöntöm valamibe, és úgy).
Szerintem én hetente két-három alkalommal át fogom ecsetelni vele a száját, nehogy megint Afta legyen.
ha ennyire nemrég volt neki szerintem akkor visszafertőződhetett :(
mindent de mindent ki kell főzni, kimosni, lecserélni, pl. a fogkefét is ki kell dobni és nekünk azt tanácsolta a doki, hogy ne is mosson fogat mikor tele a szája aftával.
de még a műanyag kanalkat is kifőztem, ágyneműt is, mert a párnájának a sarkát néha bekapja...
nekünk amúgy az a gél jött be ami alkoholos, gengigél talán a neve? nem is tudom, gyógyszertárban biztos megmondják, na meg a tantum verdével is fújkodtam, az is fertőtlenít
Szia.
Az én kisfiam is aftás,sajnos többször is kijött már,jelzi,ha beteg lesz.Mi kaptunk rá gyógyszert amit utánna 6 hónapig adhatok,majd ismét ír fel a doki,hogy mindig kéznél legyen,ha kellene.De én csak egyszer használtam neki,egyébként a phlogosol ecsetelővel kezelem neki.Sajnos az a gyermek amelyik hajlamos rá,akár élete végéig is elkísérheti.Nagyon fájdalmas!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!