Ajánlotok vmi gyerekprogramot ilyen esős időben,3-4 éves kisfiú számára?
Figyelt kérdés
Olyat, ami a ti kicsiteknek is nagyon tetszett...2012. jún. 25. 20:34
1/2 anonim válasza:
Szia! Mi ilyenkor nem megyünk sehova. Itthon, miután kész az ebéd, délutáni szunya, majd játék, móka, kacagás. Kitalálunk mindig valamit, hogy a gyerekek ne unatkozzanak. Pl.: Játszunk boltosat, vagy orvososat, rajzolunk, festünk, esetleg közösen nézünk egy családi mesefilmet, bár ez ritkább, gyurmázunk. Ami bejött még, vannak nagyon-nagy fehér papírunk, körbeüljük, és együtt festünk, vagy rajzolunk rá. Ugróiskolát is szoktam csinálni, az is jó móka. Szóval mi így töltjük az időnket rossz idő esetén.
2/2 anonim válasza:
Egyedül nekem is unatkozott volna bent, ezért én áthívtam két kis barátját és az anyukájukat, együtt jól eljátszottak. Szép időben kimentünk volna, de így benti közös játék volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!