Mije fájhat, vagy mi lehet a baj? Vigyem az ügyeletre, vagy holnap gyermekorvoshoz?
Figyelt kérdés
Kislányom 16 hónapos. Ma tesóméknál voltunk, ebéd után tesóm feküdt le vele aludni. 45 perc után zokogva ébredt. Először azt hittem, azért, mert megijedt. Utána kb. 20 percig még sokszor sírt, nagyon keservesen. Meg bújt hozzám, pedig nem szokott.
Most este elaludt szó nélkül, de azóta már háromszor kezdett hangos zokogásba. Adtam neki már Nurofent, de azóta is egyszer rákezdett. Szerintem nem a foga, az eddig nem okozott még hasonló sírást se.
Mi lehet a baj??
2012. jún. 24. 21:49
11/17 anonim válasza:
Az én fiam három napig semmit de semmit nem evett.Probiotikumot és fájdalomcsillapítót írt neki a doktornő.Neki sajna elég súlyos lett mert már aceton is volt a vizeletében.Csak a vizet fogadta el így most azt is szőlőcukorral issza.Semmi nehéz kaja.Tápszer,tea,gyümölcslé.
12/17 anonim válasza:
Nem mondom,hogy nálatok is ez van.Én is a fogára gondoltam először.(egy sincs neki)Aztán meg a melegre.
13/17 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál, le kellett adni széklet mintát. Csütörtökön derül ki, mi a gond, addig nem adott semmit, csak Normaflore-t.
2012. jún. 25. 12:01
14/17 anonim válasza:
Írd majd meg mi van a kicsivel!
Tudott aludni éjszaka?
15/17 anonim válasza:
megvan már az eredmény?mi volt a baj?remélem már nincs gond a kislányoddal!
16/17 A kérdező kommentje:
Nem találtak semmit a mintában, így valószínű, hogy vírus. Kapott antibiotikumot, szóval remélem, most már rendbe jön szegény.
Köszi az érdeklődést. :)
2012. jún. 28. 16:52
17/17 anonim válasza:
mihamarabbi gyógyulást! :)és örülök hogy nincs komoly baj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!