Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hánykor fürdetitek és altatját...

Hánykor fürdetitek és altatjátok a gyermeketek?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem.Mi ilyenkor egész sokáig kint vagyunk, olyan kellemes már az idő.Még nem jár oviba, nem kel korán.És ti?Ja és mikor ébred reggel?
2012. jún. 23. 22:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8 körül fürdés. 21 hós fél 9-f7-ig alszik. 3,5 éves f 10-től kb 7-ig.
2012. jún. 23. 22:27
 2/14 anonim ***** válasza:

16 hónapos,fél 9től fürdés,9től alvás..néha 8ig..de van hogy már 6kor fent kukorékol..(hál'IStennek az a ritkább:)

De mi is 8 körül jövünk be..délután 3tól ébredés után egy kajcsi és már indulunk is ki..

2012. jún. 23. 22:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi, nekünk kilencig is eltolódik a fürdés, fél tíz fele pedig fekvés, kb. nyolcig.
2012. jún. 23. 22:32
 4/14 anonim ***** válasza:

3 éves lesz a fiam szept.-ben:

8-kor fürdés, fél 10-10-kor alszik el. Reggel fél 8-8-kor kel.

2012. jún. 23. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:

a fiam 2 éves és 9 hónapos.fél éves kora óta télen-nyáron nyolc órakor fekszik le este.akkor is így volt,amikor nem járt bölcsibe.Hétkor fürdés,nyolckor alvás.Hatkor kel magától.

nekünk is tökéletes,én nem szeretnék még nyolckor az utcán,játszótéren császkálni vele.

Ma még este kilenckor egy bevásárlóközpontban voltunk a férjemmel(a csemete a nagyiéknál alszik),és láttunk több babakocsis családot,pár hónapos gyerekkel kilenckor még kint mászkáltak.ezt nem értettem soha,de nem az én dolgom.nekem fura,hogy pár hetes,hónapos gyerek miért nincs a kiságyban már nyolc-kilenc órakor

2012. jún. 23. 23:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Most, hogy ilyen meleg van, kitoltuk az esti szertartást egy órával, úgyhogy most 9-kor van a fürdés, és utána 9:30-45 körül fekvés, 10 körül alszik el.
2012. jún. 24. 02:21
 7/14 anonim ***** válasza:
8kor fürdés, 9körül szokott elaludni úgy reggel fél7, fél8-ig. Én meg 6kor :)
2012. jún. 24. 06:15
 8/14 anonim ***** válasza:

A 22 hónapos és a majdnem négyéves együtt fürdik hét-fél nyolc körül, utána vacsi, mese, fél kilenckor alvás. Az egyhetes pindur fél hét körül fürdik, szopi és alvás, így a nagyok esti rutinját átalussza, 10 felé kér megint enni.

Nálunk is előfordul olykor, hogy borul a program, pl. tegnap is nyársalni voltunk, 9 után értünk haza, így picit tolódott a lefekvés, de nem csinálunk rendszert belőle, csak nem kapunk infarktust, ha borul a papírforma. De ma ugyanúgy hatkor keltek, mint ha időben lefeküdtek volna.

2012. jún. 24. 07:17
 9/14 anonim ***** válasza:

19 hónapos 8kor fürdés, tejivás,majd fél9előtt már ágyban is van. reggel 8körül ébred.

Nem nagyon szeretem neki borítani a napirendjét, mert akkor utána napokig káosz van. És estére amúgy is hullafáradt,nem tudnám neki továbbhúzni, ha akarnám sem.

2012. jún. 24. 08:06
 10/14 anonim ***** válasza:

2 fiúnk van, 5,5 és 2,5 évesek, oviba ill. bölcsibe járnak még 1 hónapig :(

Most kb. fél 8-8 körül fürdenek, fél 9-9 körül fekszenek le aludni, mert előtte nagyon meleg és világos van.

Előtte 8 körül már aludni mentek, szóval kb. 1 órát csúszott a dolog.

2012. jún. 24. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!