Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kaviárt adtok kisgyereknek?...

Kaviárt adtok kisgyereknek? Van benne tartósítószer (E202, E211), de egy csomó értékes anyag is. Egyszer adtunk neki a miénkből, és annyira odavan érte, hogy azóta rendszeresen adunk neki.

Figyelt kérdés

2012. jún. 23. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát még sose jutott eszembe, de miért ne :-) Mi nem eszünk, nem szeretjük de szerintem az egészséges élelmiszerek közé tartozik.
2012. jún. 23. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden E szám rossz és káros a közhiedelemmel ellentétben. Utána kell nézni mindig, mert a természetes anyagok, színezékek is E számok. Tehát, a céklapor vagy répapor, mint színezék is E. Neked utánajártam, és az olvasottak alapján nyugodtan adhatod kisgyereknek is.

[link]

[link]

2012. jún. 23. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én adtam egyévesemnek..Őszintén szólva nem is nagyon néztem meg az összetevőket,ráadásul nem is magyar,hanem orosz gyártmányt kapott..Amúgy ő is imádja.Férjem meg néz bután,ugyanis ő meg nagyon utálja:D
2012. jún. 23. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon köszönöm, és erre nem is gondoltam, hogy utánanézzek, nem gondoltam, hogy nem minden tartósítószer feltétlenül káros.
2012. jún. 23. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Igazán nincs mit. A mérték a fontos mindennél. Ott van az ecet, ami egy természetes tartósítőszer. Ha naponta megiszol egy litert, nem hiszem, hogy jót tenne. :)
2012. jún. 23. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Még az aszkorbinsavnak (C-vitamin) is van E száma, úgyhogy tényleg nem biztos, hogy káros anyagokkal vannak teli az élelmiszerek.

Amúgy van E-szám kereső, ha valami érdekel, utána tudsz nézni.

2012. jún. 23. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
MIért ne adhatnál, sőt! Attól még ,hogy a magyar konyhában nem jellemző étel, attól még nagyon egészséges és finom is. A párom pld. nagyon szereti.
2012. jún. 23. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
csak homárhoz
2012. jún. 23. 21:25
 9/9 anonim ***** válasza:
En nem adnam tul gyakran,a magas sotartalom miatt
2012. jún. 30. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!