Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pelus nélkül alvó kisgyerek...

Pelus nélkül alvó kisgyerek felébred ha bepisil? És ha nem, nem fázik meg?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem e téren nincs még tapasztalatom, viszont a lányom akkor is mindig felébredt eddig éjjel, ha a pelusból kifolyt a pisi, ezért feltételezem, hogy igen.
2012. jún. 22. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Én gyerekem nem mindig ébredt rá fel. Mindig én néztem rá, hogy mi a helyzet.

Nem fázott meg, pedig tél volt és nem nagyon fűtöttünk a hálóban, kb 20 fok volt. Takarót utálja.

Levettük róla a pelust éjjelre, mert ő kérte, kb 2 hétig minden éjjel bepisilt, meg utána még pár alkalommal.

2012. jún. 22. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
most vettem le róla,ő megfázott.1 hétig volt nélküle,és nem ébredt fel rá,hogy bepisilt,igy nem tudom meddig feküdt a pisis ágyneműn,nadrágba.1 hét múlva már köhögött hurutosan,igy abbahagytam a pelus levételét.1 nap múlva már magas láza lett.nem tudom,hogy pelusban is beteg lett e volna.most meggyógyult,ismét levesszük róla,remélem ezúttal felébred rá.
2012. jún. 22. 21:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, közben lett saját tapasztalatom. Első éjjel pelus nélkül bepisilt a fiam, de rögtön felébredt rá, második éjjel ahogy elkezdett becsurogni neki már akkor felébredt és a többi rész a bilibe ment, most a 3. éjjel nem pisilt be. Szóval úgy látom ő mindig fel fog rá ébredni.
2012. jún. 24. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!