Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milupa Fermentált tápszer...

Milupa Fermentált tápszer vélemények? Nektek sikerül összekeverni, rázni?

Figyelt kérdés

Nekem katasztrófa...

Hogy csináljátok?

2012. jún. 22. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is kiváltottam két hete, de még mindig megvan a háromnegyede. Én azért kaptam ezt, mert a kisbabám sokat bukik, és egy sűrűbb tápszer, antirefluxos kell neki, és ez olyan. Mi előtte Beba H.A.A.R-t ettünk, ami szintén antirefluxos, és ugyan ilyen nehéz volt összerázni, nem jött ki a cumisüvegből, mindig eltömítette, ahogy ez is. Én most úgy csinálom, hogy a Humana Baby Fittel keverem össze, és akkor könnyű kiszívni az üvegből, persze előtte ezerrel rázom. A másik megoldásom az volt régebben, hogy kicsi szűrőn átszűrtem, ami fennmaradt, azt pedig átpasszíroztam. Éjjel egy élmény volt csinálni. Neked miért írták fel ezt a fajtát?
2012. jún. 22. 09:44
 2/7 A kérdező kommentje:

A múltkor meg azt mondta a doki őszinte örömmel, hogy tök jó, hogy semmi baja a rendes tejtől, adjam neki akkor nyugokdtan (merthogy már próbáltuk krumplipürében).

Erre legközelebb, hogy inkább ezzel csináljam a kakaót, nem jó még a tej.

Igazából már vagy 6 féle tápszer és tejpép van itthon, mert mindig javasol valamit.

Sinlacot zöldség sűrítésre, Milumil akármit gyümölcs sűrítésre, Milumil AR Optimát bukásra, Milumil 3-ast csak simán inni, Milumil Jó éjt, aztán a tejpépek.

Már nagyon elegem van, nem is tudom, mikor itassam melyiket :-)

Ha elfogynak, több tápit nem veszek, mert van egy olyan érzésem, hogy ez már csak biznisz.

2012. jún. 22. 11:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, nekem 13 hónapos a kislányom.
2012. jún. 22. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Azta, nem is értem, hogy hogyan bírod követni. Furcsa nekem, hogy pont egy orvos ír ennyiféle társzert fel, bár lehet, hogy szerződése van a Milupával,ahogy elnézem a felsorolásból. Szerintem finom ez a fermentált tápszer, csak hát nem egyszerű elkészíteni. Én a helyedben csak egy tápszert használnék, vagy úgy csinálnám, ahogy az előző hozzászólásomban volt. Bár a Sinlacot én is használom, meg ezt a két fajta tápszert. A Humana Baby Fitet nem próbáltad? Bár ezek után gondolom, hogy nagyon eleged van a próbálgatásokból. Az sem hypoallergén, és úgy tudom, hogy három éves korig felírják, de ebben nem vagyok biztos. De mondjuk hülyén nézne ki, ha egy hetedik fajta tápszert is írattatnál a dokival. Én 13 hónapos korban már lehet, hogy nem nagyon erőlködnék a tápszerrel, bár még nem nagyon mondhatom ezt ki, mert az én kisfiam még csak 6 hónapos múlt. (ja, és a Humana egy dobozzal felírva 630 ft.) Remélem, hogy előbb-utóbb rendben lesz a tápszerkérdés. A gyerekorvosra visszatérve. Ő tudja egyáltalán, hogy már mennyiféle tápszert írt fel nektek? Bírja követni? Mert nem vagyok benne biztos!
2012. jún. 22. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
nektek átjön a cumis üvegböl nem sürü?
2012. júl. 18. 15:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Én 4-es cumival csináltam (Dr Brown), de minden részét bedugította.

Kiöntöttem az egészet :-( Mármint a dobozból a kukába.

2012. júl. 19. 07:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom olvassa-e még valaki! Nálunk nagyon bevált! Talán ha kétszer akadt el a cumiban a tápszer,csak rá kellett érezni mikor lesz a víz hőmérséklete megfelelő! És azóta nem akadt el soha. Csak ki kell tapasztalni és nem kell bénának lenni! Ja és a sima tápszert ki bukta az én kicsikém is az egészet, de ez nagyon bevált már 7 hónapja ezt eszi! Az emésztésében és aminek ki kell jönnie az is kijön,abban is sokat segített! Csak ajánlani tudom!!!
2013. jan. 21. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!