Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5 éves kislányomnak milyen...

1,5 éves kislányomnak milyen jó minőségű szörpöt tudtok ajánlani, ami lehetőleg nem tartalmaz cukrot és sok hozzáadott anyagot?

Figyelt kérdés
Eddig bébiitalt hígítottam nki,de már adnék neki szörpöt,de mindenképp jó minőségűt szeretnék.Éppenhogy színt adnék a vízhez,mert így szivesebben megissza.
2012. jún. 20. 20:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én Sió málnásat adok neki, de éppencsak megszínezem vele a vizet. Herbáriát is vettünk, de annak olyan irreális színe van, amit kizártnak tartok a málnánál. (és az íze is fura)
2012. jún. 21. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
:) Úgy ahogy már leírták, a szörp cukrot tartalmaz. Ha nem, akkor édesítőszert, de inkább igyon cukrosat, mint édesítőset. Én Piroska szörpöt szoktam venni (csakis málnásat, én gyerekkoromban is csak málnaszörpöt ittam), de kb. napi 1 pohár szörpöt kap a lányom, inkább vizet iszik illetve nálunk még a kubu a menő.
2012. jún. 21. 14:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válazokat.igazatok van,jóhogy inkább cukros.Csak azért féltem mert kislányom nem iszik itatópohárból,pohárból nagyon keveset iszik,cumisüvegből rengeteget és ha ezen múlik akkor abból adom,így a cukor nem tezs jót a fogának..Éppen csak megszinezem majd a vizet Neki.Köszi mégegyszer!
2012. jún. 21. 15:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha pedig rengeteget cumisüvegezik, akkor ha rám hallgatsz fokozatosan elhagyod a szörpöt és csak vizet adsz neki! Bármennyi van benne, rettentően rongálja a fogakat! Lányom nem extrém sokat cumisüvegezett, de azért lógott a szájában, 4 éves, de most hétvégén megyünk a második fogát is betömetni. Tudom, genetika is, de a fogorvos azt mondta, hogy a cumisüveg rettentő káros a fogaknak, mert ahogy szopogatja rengeteg olyan baci éri a fogait, ami káros.
2012. jún. 22. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!