Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem akar elaludni a kisfiam,...

Nem akar elaludni a kisfiam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam, és nem tudom mitévő legyek! 8-1/2 9 körül fürdetünk, és 10-11 órakor sem hajlandó aludni sokszor! Nem hajlandó elaludni EGYEDÜL! A szokásos esti szertartás után (testápolás, cici, mese esetleg,hátsimogatás) sem alszik el. Mi pedig már képtelenek vagyunk a férjemmel arra, hogy 1-2 órán keresztül altassuk. Gyakorlatilag reggel 7-8-tól este 11-ig alig tudok így tenni valamit. Eddig nagyjából elaludt kb. 9-kor, és a fennmaradó 1-2 órában el tudtam látni bizonyos feladatokat, amiket tőle/mellette nem tudok, de így semmi időm nem marad. :( Egyszerűen azt akarja hogy mellette üljek/jünk. Amint kiteszem a lábam a szobájából (ha csak valamiért kimegyek pl.) míg el nem alszik, egyből legörbül a szája. Ha bemegyünk abbahagyja. Ahogy egyre nő, nehezebben alszik el/fárad ki (pedig sokszor csak 1x alszik 1 nap). Most kijöttem tőle, mert már 10000x lefektettem, mesét olvastam, "megbeszéltük" hogy csicskáljon, a maci is alszik....stb. mindent amit lehet!! De azt sem bírom amikor 1/2-1,5 órán keresztül sír. Van valakinek hasonló tapasztalata? Az lenne az álom, ha az esti szertartás után a jóéjt puszi után kijöhetnék, ő pedig szépen elaludna, dehát álmodik a nyomor... Kinek mi vált be? Köszi! :(
2009. júl. 5. 22:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigi sok hasznos választ! :) Várom mindenki más személyes tapasztalatát is. Sokat lehet tanulni/okulni másoktól. :)
2009. júl. 8. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!