Ti veszekedtek (apa-anya) a gyerek/ek elott?
Nem szoktunk veszekedni, de megjegyzem, ez nem rajtam múlik, én vagyok a temperamentumosabb :)
Van olyan, hogy beszólok a páromnak, van hogy visszaszól, de ezek ilyen vicces csípkelődések, célozgatások. Aztán este -ha még mindig bennem van a dolog- megbeszéljük.
mert 4 generacio el egyutt a hazban ahol elunk. sajnos. ferjem nagymanyja, szulei, mi, a kislanyunk. a mellettunk levo hazban (ugyanaz az udvar, par lepes) anyosom testvere es csaladja, 2 gyerekkel.
tudom hogy borzaszto. egysz eruen nincs hely meg veszekedni sem...es emiatt veszekszunk.
Sajnálom. :( Hidd el, át tudom érezni a helyzetedet, mi egy nagy családi házban élünk, a negyedik generáció épp a pocakomban figyel, és mindez nem kevés stresszel jár. De hamarosan végre elkerülünk innen. :)
Hogy immár tényleg érdemben válaszoljak a kérdésedre: én tűzön-vízen át megpróbálnám megoldani, hogy ne veszekedjünk a gyerek előtt. Még ha civilizált módon műveljük is, a gyereket valószínűleg nagyon megijeszti, ami nem tesz jót neki. Én csak a szülői példából tudok kiindulni - anyuék szinte soha nem veszekedtek előttünk, bár amikor nem előttünk veszekedtek, az úgy zajlott, hogy mi már lefeküdtünk, és az ágyból hallgattuk, ahogy a nappaliban ordítoznak egymással. Ilyet semmiképp ne csináljatok! Szóval az első lépés a konfliktuskezelés megfelelő módjának megkeresése, utána elvonulás kettesben egy kávézóba, az udvar egy zugába vagy akár a fürdőszobába. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!