Ma a játszón találkoztam egy anyukával, akinek bárányhimlős volt a gyereke, már nem fertőzött, de még nagyon pöttyös volt. Ti mit tennétek ebben az esetbe?
A múltkor állatkertben láttam egy kisfiút, szegény még mindig tiszta pötty volt, de már egyértelműen látszott, hogy azok csak a pöttyök helyei! Sajnos nem egyforma a bőrünk van akinek hipp hopp rendbe jön, van aki hetekig szenved vele. A lányom nem érzékeny bőrű, a bárányhimlőt mégis megszenvedte. Már rég oviba járt, amikor még mindig halványpirosak voltak a pöttyök helyei, sőt most hogy több nap éri és barnul a bőre, ott ahol nagyobb sebek voltak, nem is barnulnak le, fehér foltok vannak rajta, pedig tavaly szeptemberben volt himlős.
Én nem botránkoznék meg rajta, így, hogy már a saját gyerekeimen tapasztaltam a himlőt, viszont előtte lehet én is pusmogtam volna, mert igazából gőzöm sem volt róla, hogy valójában hogy is néz ki egy bárányhimlős gyerek, oké én is voltam, de 5 évesen, nem nagyon emlékszem rá. Én azt is megértem aki ilyen helyzetben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!