Színtévesztő lenne?
ja már 3 éves és keveri a barnát meg a rózsaszínt???huh én tuti kivizsgáltatnám....
nyugi már,menj aludni ne ilyen hülyeségeket kattogj...egy 3 éves hogy lehetne színtévesztő??Az is normális lenne ha most kezdene el beszélni...komolyan lassan tényleg ott tartunk, hogy írás olvasás nélkül nem is lehet majd suliba menni...hova hajtod a gyereked most tényleg??
Kislányom két hónap múlva 4 éves lesz és nálunk is vannak még színek között zavar, nálunk a kék és a zöld zavara van.De nem mindig.
Nálunk is ismer mindent, jobb bal kéz, de nálubk a számokkal lesznek gondok, ez már most lejön.Amúgy érdekes, hogy beszélni már 1,5 éves kora óta folyamatosan beszél, de még ma sem tisztán.Amit rosszul tanult meg, hiába javítjuk nem nagyon javul.A h betű, meg barátai.....Nálatok mi a baj a beszéddel?Hátha segíthetnénk egymásnak.
bocs, de a halandzsázás teljesen normális életkori sajátosság...élvezi a szavak,betűk összetételét, egy csomó gyerekdalban,mondókában is halandzsa szöveg van.
Biztos tudjátok miért kell készségfejlesztőbe járnia, de szerintem egy 3 éves pici gyereknek az a legjobb ha játékosan tudja elsajátítani a dolgokat, ebben a korban még szó sem lehet tanításról/tanulásról....ezért nem értem miért terhelnek titeket ilyenekkel, hogy tanítsátok szegény gyereket...ráér majd a suliban tanulni.Most a világ felfedezése a dolga, és a kíváncsiságából fakadó kérdésekre kapott válaszok fognak neki segíteni, hogy elsajátítsa azt a tudást, amire ebben a korban szüksége van!
Kedves utolsó válaszoló! Csak részben van igazad. Az én fiam szeptemberben lesz 3, de azért tudja a színeket, sok betűt ismer, 10-ig számol, mert érdekelte, kérdezte és mi tanítottuk.
Egyébként a tesóm színtévesztő, úgy tudom, hogy ők a piros és a zöld színt, illetve ezek árnalatait keverik általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!