Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Színtévesztő lenne?

Színtévesztő lenne?

Figyelt kérdés
A rózsaszínre mindig barnát mond.Ismeri már a színeket,de ez nem megy.

2012. jún. 16. 22:52
 1/10 anonim ***** válasza:
mennyi idős?
2012. jún. 16. 22:55
 2/10 A kérdező kommentje:
3éves.Egyébként értelmes okos.Számok,betűk,jobb kéz,bal kéz.Nem azért írom,hogy fényezzem.
2012. jún. 16. 22:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ja már 3 éves és keveri a barnát meg a rózsaszínt???huh én tuti kivizsgáltatnám....

nyugi már,menj aludni ne ilyen hülyeségeket kattogj...egy 3 éves hogy lehetne színtévesztő??Az is normális lenne ha most kezdene el beszélni...komolyan lassan tényleg ott tartunk, hogy írás olvasás nélkül nem is lehet majd suliba menni...hova hajtod a gyereked most tényleg??

2012. jún. 16. 23:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem hajtom.Van neki ez a szivacs szőnyeg betűkkel és számokkal.Kérdezte EZ MI? és mi mondtuk.A színeket viszont mondták a készségfejlesztőben (nem beszél jól érthetően a fiam),hogy tanítsuk.
2012. jún. 16. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:
4 évesen kell tudni a színeket, szóval nincs elkésve :) Én legalábbis így tudom.
2012. jún. 16. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen keveri még, mert kicsi. Ne aggódj! Tesóm 3 évesen a rózsaszínt a narancssárgával keverte... De lehet, h még 4 évesen is... Azóta lassan nagykorú lesz, és tökéletesen látja a színeket :D
2012. jún. 16. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Kislányom két hónap múlva 4 éves lesz és nálunk is vannak még színek között zavar, nálunk a kék és a zöld zavara van.De nem mindig.

Nálunk is ismer mindent, jobb bal kéz, de nálubk a számokkal lesznek gondok, ez már most lejön.Amúgy érdekes, hogy beszélni már 1,5 éves kora óta folyamatosan beszél, de még ma sem tisztán.Amit rosszul tanult meg, hiába javítjuk nem nagyon javul.A h betű, meg barátai.....Nálatok mi a baj a beszéddel?Hátha segíthetnénk egymásnak.

2012. jún. 17. 08:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Sokszor halandzsázik még.Konkrét betűre nem tudnám fogni.pl Csabi bácsi-pacsipácsi,de lassan ki tudj mondani rendesen.A rózsaszínt nem tudja kimondani :-)természetesen.
2012. jún. 17. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:

bocs, de a halandzsázás teljesen normális életkori sajátosság...élvezi a szavak,betűk összetételét, egy csomó gyerekdalban,mondókában is halandzsa szöveg van.

Biztos tudjátok miért kell készségfejlesztőbe járnia, de szerintem egy 3 éves pici gyereknek az a legjobb ha játékosan tudja elsajátítani a dolgokat, ebben a korban még szó sem lehet tanításról/tanulásról....ezért nem értem miért terhelnek titeket ilyenekkel, hogy tanítsátok szegény gyereket...ráér majd a suliban tanulni.Most a világ felfedezése a dolga, és a kíváncsiságából fakadó kérdésekre kapott válaszok fognak neki segíteni, hogy elsajátítsa azt a tudást, amire ebben a korban szüksége van!

2012. jún. 17. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló! Csak részben van igazad. Az én fiam szeptemberben lesz 3, de azért tudja a színeket, sok betűt ismer, 10-ig számol, mert érdekelte, kérdezte és mi tanítottuk.

Egyébként a tesóm színtévesztő, úgy tudom, hogy ők a piros és a zöld színt, illetve ezek árnalatait keverik általában.

2012. jún. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!