Az olyan anyuka aki naponta sétál, kirándul, játszóterezik a gyerekeivel, lusta, semmirekellő, mert nem a házimunkával foglakozik eközben?
Hiperaktív a 6 éves fiam és van még egy kissebb testvér is,gyorsan elvégzem a házimunkát,majd az egész napot szinte kirándulással,sétálással töltjük,anyukám szerint ez felháborító.
Mindig van tiszta ruha és rend is van,étel is mindig kerül az asztalra,bár néha gyorsan elkészíthető egyszerű dolgokat csinálok.
Anyukám szerint a gyerekekkel való folytonos séta helyett elvárható lenne,hogy mivel közel laknak segítsek a kertjük művelésésben napi 3-4 órát :-O .Kérdeztem,hogy hová tegyem a gyerekeket eközben,azt válaszolta ,hogy én is elvoltam kiskoromban a járókában egész nap míg ő kapált.
A hiperaktív fiamat is magammal kellene vinni,aki garantáltan kitaposná az összes veteményt,hiába próbálnám fegyelmezni.
Felajánlottam,hogy segítek,ha közben anyukám vigyáz a gyerekekre ,de ezt a módot nem akarja elfogadni.
azért vannak a nagyszülők, hogy néha ellássák a nagyszülői teendőiket, ilyen pl az, hogy vigyáz a gyerekre. persze, ha nincs olyan állapotban, hogy ezt megtegye akkor rendben van.
de ne érezd magad szarul , teneked a gyerekeid a legfontosabbak, és ne várja el, hogy 3-4 órát segíts neki.
ilyenkor ők szoktak segíteni.
persze, ha le van gyengülve és betegeskedik, neked illik segíteni, de sztem itt nem erről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!