Ti gyerkőcötök is "alkalmi süket"?
Figyelt kérdés
Ha rá szólok, mert rosszaságot csinál vagy épp arra készül, egyszerűen nem is hallja meg amit mondok! 1 éves most a kisfiam, de nagyon huncut, szerintem igazi rosszaság lesz! Nálatok mi a helyzet?2012. jún. 13. 16:54
11/15 anonim válasza:
Az enyémek nem, csak szelektív a hallásuk :)
Ha kiabálok nekik, hogy pl. ne veszekedjenek, akkor le se sz.rnak, de ha 20 méterről suttogva megkérdezem, hogy ki kér csokit, akkor egy pillanat múlva már ott is teremnek :)
12/15 anonim válasza:
hojjé :) szólok neki, meg se hallja...aztán felemelem a decibelt a hangomban és láss csodát :)
13/15 anonim válasza:
Hajjajj! 3 és 5 éves fiaim vannak,de a hallásukkal időnként baj van:-) Én is szoktam mondogatni nekik,hogy jó,akkor megyünk a fülészetre kimosatni! De ez se mindig hat.-(
14/15 anonim válasza:
Az én két éves lánykám is csak azt hallja meg amit akar. Ilyenkor csak annyit szoktam neki mondani: rendben van, nem kell válaszolni, de én sem fogom meghallani ha te kérsz valamit tőlem. Elfordulok és otthagyom. Nyomban meghall mindent.
15/15 anonim válasza:
Sajna nálunk is van, mikor én már kb sikítani tudnék, a gyerekem meg megy a feje után:(
Nálunk érdekes mert szelektív hallás és alkalmi süketség megy egyszerre.
-Fejezd be, azonnal tegyél rendet. Semmi reakció -jólvan, nem kapsz csokit(bajszom alatt motyogom) -Jóbaba leszek a csokiért. -Tegyél rendet. -Kérek csokit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!