Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem szeretem az egyik húgom,...

Nem szeretem az egyik húgom, hogy tudnám elérni, hogy őt is szeressem?

Figyelt kérdés

Két hugicám van egypetéjű ikrek, most 10 évesek én 20 éves vagyok.

Az egyik hugit imádom, babusgatom, de a másik iránt nem érzek semmit.

Nem tudom miért van ez, nagyon zavar és bánt.

Mert most is rémálma volt és bementem hozzá, megnyugtattam, kapott vizet, simogattam, de egyáltalán nem érdekelt, hogy valóban jól van e.

Mindeközben nézegettem a másik tesóm és majdhogynem haragudtam rá, hogy nehogy már miatta felébredt volna a másik... tudom, hogy nem hülyék a gyerekek, biztosan érzi, hogy valami nincs rendben.

Próbálom szeretni őt, de kb annyit érzek ha vele kell foglalkoznom, mintha egy vödörrel foglalkoznék, teljesen semleges leszek... annyira gyűlölöm magam :'(

2012. jún. 9. 01:06
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
nem tudom, de ha ezt egyszer kiszagolja, akkor az nagyon durván fog neki ütni. Márpedig ilyenekre rá szoktak jönni.
2012. jún. 9. 01:41
 2/8 anonim ***** válasza:
ja és ha egyszer kiszagolta, akkor ne is próbáld tagadni, mert azzal meg még el is bizonytalanítod a saját megítéléseit illetően, illetve téves minták fognak benne rögzülni arról hogy mi a szeretet stb. Ha így van legalább merjél s*ggfej lenni, amikor eljön majd az ideje
2012. jún. 9. 01:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért ennek a (nem) érzésnek biztos van valami oka, erre kéne rájönnöd. Mindig is így éreztél iránta, már pici korában is? Vagy ahogy cseperedett, úgy távolodtatok el? Haragszol rá valamiért?
2012. jún. 9. 06:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Van valami oka annak, hogy így érzel az egyik Húgod iránt?
2012. jún. 9. 06:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Az sokat segítene,ha írnál körülményeket.Pl.az a húgod,akit "nem szeretsz" mit tett azért,hogy ne szeresd.Megbántott valaha?Esetleg történt,olyan eset ami a lelkedben nyomot hagyott?A másik húgod mivel jobb,mit szeretsz benne jobban?

Ha ezeket leírod,többet tudunk segíteni.

Fiú vagy lány vagy?

2012. jún. 9. 07:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok, lány vagyok.

Annyira örültem mikor megszülettek, pont a 10. szülinapomra kaptam két babát, barátnőt, tesókát.

De valahogy a fiatalabbal, 1 perccel fiatalabb, sokkal többet foglalkoztam kisgyerekként is.

Ha anyuék pelenkaztak, mindig őt abajgattam, neki szerettem kenegetni a kis testét esti lefekvésnél, ha sétáltunk az ő kocsiját toltam, az ő kezét fogtam szívesebben.

Mikor pár éve lemondtam a régi játékaimról egyenesen neki adtam azokat.

Egyformák mint két tök, és egyforma rajongással szeretnek.

Nem emlékszem, hogy tett volna bármi rosszat ellenem, amiért nem szeretem.

Lehet én vagyok defektes mert nem tudom megosztani a szeretetem?

Mert hugiék előtt volt egy öreg tengeri malac párosom, akiket szintén ném tudtam egyformán szeretni, így csak az egyikről gondoskodtam teljes oda adással, a másik pusztán kötelesség volt.

2012. jún. 9. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs rá okod, hogy az egyik Húgod kevésbé szeresd, akkor benned van a hiba.
2012. jún. 9. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:

A szeretet nem elhatározás kérdése. De azért egy tipp: Próbáltátgondolni, összeírni, mik a kisebbik húgod jó tulajdonságai.

Lehet, azért haragszol rá, mert mivel ő is megszületett, így a másik tesódnak nem te vagy az egyetlen. Ikrek között állítólag nagyon szoros a kötelék. Talán te vagy az, aki kicsit kirekesztettnek érzi magát - még ha rajonganak is irántad, nem vagy benne abban a természetfeletti iker-kapcsolatban.

Nekem szimpatikus, hogy ez zavar téged. És az is, hogy ettől függetlenül odamentél hozzá éjel és visszaaltattad.

2012. jún. 9. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!