0-25kg autósülésből mikor vettétek ki a szűkítőt?
Figyelt kérdés
Touragoo ülésünk van, és gondolkoztam,hogy vajon ki kellene e már venni a szűkítőt belőle.
Lányom 12 kg és 85 cm, másfél éves:)
2012. jún. 8. 12:57
2/3 anonim válasza:
Mi 10 hónaposan vettük neki lányunknak, utána nem sokkal ki is vettem belőle, mert látványosan zavarta, nem fért el igazán benne.
Most 10,6 kg, 86 cm, másfél éves, és simán ül benne ugye hónapok óta, szűkítő nélkül.
Bár nem tudom pontosan melyik fajtátok van, de a miénkben a felső szűkítő összenyomta jóformán a fejét, fordulni alig tudott benne, a derekánál meg olyan furcsán ült szűkítővel. Kivéve már kényelmes neki.
3/3 anonim válasza:
Nekünk 0-25-ös van, és abban nem fért el jól, de a szűkítőn úgyis látod, ha nem kényelmes már a lányodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!