Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol vettetek leesésgátlós...

Hol vettetek leesésgátlós ágyat (Bp. és környéke)?

Figyelt kérdés

Neten nézegettem, és annyira jót nem találtam, meg eleve szeretném élőben is megnézni, nem csak úgy látatlanba megrendelni.

Tapasztalatokat szeretnék ki, hol vásárolt leesésgátlós ágyat.

Fából szeretnénk, esetleg olyat ami állítható méretű (és nem legyen emeletes).

Köszi előre is a válaszokat!

2012. máj. 31. 20:55
 1/6 A kérdező kommentje:
*nem helyett ne :)
2012. máj. 31. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Kika. Kicsit húzós az ára , de nagyon maszív, kényelmes, elég nagy, így sulis korában is jó lesz.

A leesésgátlót le lehet venni. Flexa márkájú! (van emeletes és szimpla változata is)

2012. máj. 31. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ikea. Matraccal 16e. Bükkfából, nem rozoga fenyőből.
2012. máj. 31. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nezd meg a www.agymester.hu oldalt. Nagyon jo agyakat csinalnak, sok egyedi darabot is. Aruk huzos. En ev elejen kertem egy, a kinalatukat tekintve, egyszerubb agyukra arajanlatot es 100 korul mozgott az ar plussz a matrac ara. Mi egy hagyomanyos kamasz heverot (kb 80-90x160-170 cm) alakittattunk at asztalossal. A fejtamlajat megemelte magasabbra es oldalra rakott ra leesesgatlot. Amugy a vateran 20 korul mozog az aruk.
2012. máj. 31. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:

IKEA

[link]

2012. jún. 1. 06:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az Ikeában most nem láttam olyat, ami olyan fából lenne és olyan kinézete lenne, ami megfelelne, de akkor a Kikát is megnézzük!

Köszi

2012. jún. 1. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!