2 év körüli gyermek és apa kapcsolat, szerepe?
mennyi foglalkozik apukája vele?
eteti fürdeti e vagy teljesen az anyára van bízva illetve az esti fektetés is. (egyszóval minden mi egy anyára hárul.
van amit csak apuka csinál???
mit szeretnek együtt játszani
van úgy hogy fogja a gyermeket s csak ketten elmennek biciglizni, játszótérre vagy bárhova?
mennyi idő jut kettőtökre(férj feleség kapcsolata)
Férjem sajnos fél éve itthon van velünk, mert nem talál munkát, így rengeteget foglalkozik a lányunkkal.
Minden kérdésedre igen a válaszom, kivéve az utolsó - mióta itthon van, megromlott a viszonyunk, felőrli az idegeinket a pénztelenség:(
Amúgy a kislányunk születésétől kezdve sokat segédkezik nekem, első perctől kezdve ő fürdeti és altatja este, hagynak engem házimunkát végezni.
Ha megkérem, hogy menjenek boltba, szívesen viszi a lányt, bicikliznek, pont tegnap játszótérre is mentek. Mindent megcsinál, ha kérem:)
Remélem, ha rendeződik az anyagi helyzetünk, visszaáll a normális házastársi viszony is.
Párom a lányunk születésétől fogva nagyon sok mindenben segített, soha nem zárkózott el semmitől. Pelenkázta, etette, fürdette, játszott vele kérés nélkül is.
Most is ilyen a párom, úgyhogy apa is nagy szerepet kap a lányunk életében. Csak úgy nem szokta elvinni, de ha épp kicsi szusszanásra vágyom, és megkérem, akkor simán elviszi sétálni vagy bárhová.
Sokat építenek együtt kockákat, homokoznak, apa csikizi, lányunk jókat nevet. Szeretnek együtt játszani.
Későn ér haza a párom, de akkor maximálisan kihasználja az időt!
Amit sokszor csak párom csinál: fürdetés és éjszakai kelés! Azt mondta, hogy mivel ő jó alvó és pikk-pakk visszaalszik, én meg rossz alvó vagyok, és mivel keveset látja napközben, ezért ne én keljek a lányunkhoz (aki szerencsére nem kel sokat éjszaka). Tüneményes pasi! :)
Persze kettesben lenni nehezebb, estére elfáradunk mindketten, de a megmaradó időben mindig megpróbálunk egymással foglalkozni. Ez nem csak a szexet jelenti...pl. imádunk társasozni vagy csak együtt bámulni a tévét. :)
Szerencsés vagyok, és most már el sem tudom képzelni azt, ha egy apa nem hajlandó segíteni, és a gyereknevelést csak a nő feladatának tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!