Mivel játszik a gyereketek a lakásban?
Figyelt kérdés
2 és 4 éves fiaim vannak, és gyakorlatilag hacsak nem könyvet nézegetnek vagy nyomdáznak, színeznek, az mind hangos és már szóltak a közös képviselőnek, hogy milyen hangosak vagyunk. Pl. parkettán autóznak, futnak a lakásban. Nem tudok napi kétszer kimenni velük játszózni, mert dolgom van, de ha egész nap kint vagyunk, akkor sem fáradnak le. Hiába veszek legót, kirakót, mindig csak az autókkal játszanak.2012. jún. 6. 13:40
1/16 anonim válasza:
Ne törődj vele. majd megszokják. Van szőnyegetek a padlón? Az tompítaná a zajz. Mindig van, akinek fáj a másik ember létezése. Gyerekeid vannak, nem bernáthegyi kutyáid. Nem izélgetheted őket állandóan. Rohangálnak, mert egészségesek. Autóznak? Még szép, hogy autóznak, mi a fenét csináljanak, nem pöröghetnek szoknyában a szoba közepén!
2/16 A kérdező kommentje:
igen, autóznak, hiába mondom el napi 20-szor (nem vicc), hogy menjenek az autópályás szőnyegükre. A kicsit oda is szoktam vinni az autóival, de csak kijön a parkettára.
2012. jún. 6. 13:46
3/16 anonim válasza:
Fúúújjj...de utálom az ilyen embereket!!!
Ekkora gyerekeknek,nem lehet megtiltani hogy ne ugráljanak,és megkötni sem lehet őket. Nekem is van egy 2éves lányom,és ő is sokat rohangál,ugrál a lakásban. Szerencsére az én szomszédaim,nem felejtették el milyen gyerekeknek lenni!
4/16 anonim válasza:
Vegyél valami olcsó szőnyeget a parkettára. Nekik is jobb, melegebb.
5/16 A kérdező kommentje:
szőnyeges a nappali és a szobájuk, de a konyha és a nappali között van egy folyosó rész, ahol nincs szőnyeg, na ott imádnak autózni mert van kb. 3 m szabad rész. Meg futni is, de le szoktam őket állítani, hogy viselkedjenek. Oda nem tudok szőnyeget tenni, mert keskeny rész és hülyén is nézne ki, csúszna is, hacsak le nem ragasztom.
2012. jún. 6. 13:53
6/16 A kérdező kommentje:
igazából nem tudom, hogy most tényleg ennyire kibírhatatlanul felhallatszik a zaj, vagy mit csináljak, valamivel kell játszani a gyerekeknek is.
2012. jún. 6. 13:55
7/16 anonim válasza:
FEL nem hiszem, hogy nagyon hallatszik, ha valahova áthallatszik, az esetleg az oldalsó szomszéd vagy az alattatok lakó
8/16 anonim válasza:
Egy biztos: a gyerek autózni fog és rohangálni és játszani, ne is stresszel magad ezen. Vagy hangszigetelni kell szőnyeggel vagy másvalamivel, vagy a szomszédnak kell valeriánát szedni.
9/16 A kérdező kommentje:
de biztos felhallatszik, mert az alsó és mellettünk lévő nem panaszkodott még. A rohangálás nem órákig van, mert a kicsi nem tud normálisan menni a nagy meg megérti, hogy hagyja abba. Most akkor hagyjam a gyerekeket és dörömböljenek, hátha megunják? Egyébként éjjel alszanak már 8 után, szóval nappal van a probléma.
2012. jún. 6. 14:00
10/16 anonim válasza:
A felső szomszédod nyugdíjas? Napközben miért nem dolgozik,vagy jár iskolába?
Lehet hogy unatkozik,ezért köt bele mindenbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!