Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szoktál tenni hisztiző...

Mit szoktál tenni hisztiző gyerkőcöddel?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
3 szor rászolok utánna vagy eltör a bili s 10 perc sirás vagy sikerül másra terelnem a figyelmét semmi msát nem szoktam vele csinalni.21 hós de még olyan nem volt utcán vagy boltba probált hisztizni
2012. jún. 5. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kicsi 21 hónapos még nem hisztizik, ellenben a nagy 4.5 éves néha még mindig. Azt csinálom, hogy megmondom neki higgadtan (ha sikerül) hogy nem nem nézhetsz mesét, kapsz csokit, öltözöl át harmadjára, nem ő száll ki a kádból most elsőként stb...de ha hiszti van akkor általában nem érdekli, így miután elmondtam neki, nem veszek róla tudomást...abba is hagyja. Persze nem mindig van türelmem, ilyenkor ráparancsolok, hogy hagyja abba (nem válik be) belemegyek a játékába (még kevésbé) vagy megfenyegetem, hogy ha nem hagyja abba akkor nem nézhet mesét (beválik, de utálom) 1-2X volt, hogy annyira beleélte magát, hogy hideg víz kellett az arcára...de ez csak azután vált be amikor 1x irdatlan nagy hisztije miatt beleraktam a kádba és lezuhanyoztam hideg vízzel (ruhástól) Ez előtt az arclocsolástól csak még idegesebb lett.

Szerencsére a hiszti (durva meg pláne) egyre ritkábban van, így remélem szép lassan kinövi.

2012. jún. 5. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éves a lányom, pár hete kezdte, szerencsére még csak itthon:):)

Olyankor otthagyom,ez beszokott válni. Ha nem,akkor jön a figyelemelterelés, ha ez sem segít,mert már nagyon belelovalta magát,megfogom és bevezetem a szobájába, leültetem a szőnyegre, és elmondom neki,hogy buta dolgot csinált,nem szabad így viselkedni, csak akkor jöjjön ki ha megnyugodott, és ügye slesz.

Kicsit dühöng benn,majd könnyess szemmel, jön és mondja: "anya,anya, bóóó(bocsi)", és ad egy puszit. Elmondom neki,hogy mi volt a gond, mit hogy kellett volna csinálni. Puszi és megy játszani:):)

2012. jún. 5. 12:35
 4/4 anonim válasza:
0%
kidobom az ablakon
2012. jún. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!