Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy altatjátok este 20 hó...

Ti hogy altatjátok este 20 hó körüli gyerkőcötöket?

Figyelt kérdés

Kislányom mostanában rám van tapadva, már majd elájul, de nem alszik el, és nem is "engedi", hogy betegyem az ágyába.

Eddig 1 dalocskát elénekeltünk, és már kész, tettem is le, most meg...tiszta őrület, tacsakosra izzadja magát úgy kapaszkodik belém, Én meg úgy érzem, hogy már nem bírom, és nem is akarom tartogatni, nagyon nehéz, meg felesleges ez az egész hercehurca...nem érem, semmi extra nem történt, de ez mostmár vagy 2 hete tart...

Mit tegyek? Ez neki is szenvedés, mert a vége mindig az, hogy sírva teszem le, mert már nem bírom tartani, és már én is majdnem sírok...

köszi a válaszokat előre is!

2012. jún. 4. 21:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszi, sajnos még mindig szenvedünk...most itt alszik el a mi ágyunkon, és mikor még nem teljesen alszik, akkor átviszem ölben...:-/ félmegoldás, de nem tudok mit tenni, remélem igazad van, és ez csak egy időszak...

2012. jún. 13. 14:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! hogy oldódott meg a dolog? az én kislányom is PONT 20 hónapos most és Ő is kb 1-2 hete ugyanezt csinálja - hihetetlen!! sose aludt a mi ágyunkba, fürdés után alvás, ezt Ő is tudja, ment is a kis ágyba egy hang nélkül, és el is aludt. most nem tudom mi van. amit írtál: üvölt, kapálózik h ne tegyem be, közben iszonyatosan leizzad. bent tovább sír hogy "anya, anya!" míg el nem fárad, vagy míg el nem vesztem a türelmem és sajnos kiabálok és rácsukom az ajtót (ha ez van, az már tényleg a vég). próbáltam "kamuból" aludni vele miközben simogatom, és ha elaludt majd beteszem, de 1 óra után meguntam (és akkor a leírtak érvényesültek) vagy tényleg bealudtam vele én is. mi lehet ez???
2012. dec. 15. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!