Ti hogy altatjátok este 20 hó körüli gyerkőcötöket?
Kislányom mostanában rám van tapadva, már majd elájul, de nem alszik el, és nem is "engedi", hogy betegyem az ágyába.
Eddig 1 dalocskát elénekeltünk, és már kész, tettem is le, most meg...tiszta őrület, tacsakosra izzadja magát úgy kapaszkodik belém, Én meg úgy érzem, hogy már nem bírom, és nem is akarom tartogatni, nagyon nehéz, meg felesleges ez az egész hercehurca...nem érem, semmi extra nem történt, de ez mostmár vagy 2 hete tart...
Mit tegyek? Ez neki is szenvedés, mert a vége mindig az, hogy sírva teszem le, mert már nem bírom tartani, és már én is majdnem sírok...
köszi a válaszokat előre is!
Kedves Utolsó!
Köszi, sajnos még mindig szenvedünk...most itt alszik el a mi ágyunkon, és mikor még nem teljesen alszik, akkor átviszem ölben...:-/ félmegoldás, de nem tudok mit tenni, remélem igazad van, és ez csak egy időszak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!