McDonalds-ban milyen áron lehet egy szülinapi bulit "megúszni"?
Hmmm,na nem gondoltam,hogy lesz akiből ilyen forradalom robban ki.Bár tudjuk mindig van olyan aki a kákán is....,de ezt el kell tűrni.Köszönöm annak a hozzászólónak aki nincs meggyőződve róla,hogy ezzel a gyerekemnek akarok rosszat vagy így akarok bármit megúszni.Eszem ágában sincs védekezni,de mikor az ember lánya lehúz napi 12 órákat heti ötször és neadj még a gyereke kívánságát is teljesítheti örül bizony.Igen örülök,hogy teljesült a kívánsága,hogy idén másodjára (nagy szám ez) eljutott a mekibe és igen örülök,hogy "megúsztam"
És nem utolsó sorban örülök,hogy te tökéletes szölő vagy.Mégegyszer köszönöm annak aki nem ítél el ezért a borzalomért amit egy partynak képzeltem :-)És a lényeg,hogy a lányom és a pajtásai jól érezték magukat.
Ha a kislányodnak az lesz a kívánsága hogy egy utca kokaint adj neki teljesíted majd azt is ? Hidd el nekem akkor is nézheted majd a boldog arcát. :)
Nem azért vagy rossz szülő mert teljesíted a lányod kívánságát, eleve azért vagy szülő , hogy megóvd őt azoktól ami rossz.
És mérget eni rossz elhiheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!