McDonalds-ban milyen áron lehet egy szülinapi bulit "megúszni"?
Ha szeretnétek bulit akkor menjetek be az étterembe és mondjátok a kasszánál hogy a menedzsert keresitek . vagy Ő vagy a hostess az illetékes szülinap ügyben.
előre kell időpontot foglalni.
tortát vinni kell amit adnak az egy happy meal menü játékkal választható tartalommal - étel- és adott időre játszóházas felügyelet.
egy volt mekis
Szia!
A fiamnak 2 éve tartottam ott szülinapot,nekünk nem lehetett vinni tortát,ÁNTSZ előírás miatt,ők adtak 2000ft körüli összegért,de olyan isteni tortát én még nem ettem.
Valóban csak a fogyasztást kell fizetni,a szórakoztatást ők adják.
Nah,gondoltam leírom mi volt,hátha érdekel valakit :-)
12 gyekenek vettem happy meal-t.Abban ugye van a gyerekeknek ajándék ami mellé kaptak repi ajándékot is(kulcstartó és matrica)A menüben három féle kajából lehetett választani és üdítőt is lehetett variálni,tehát mindenki ki tudta a saját kedvére valót választani.A torta és a 12 Happy meal 9620 ft-ba került,úgy hogy épp kupon napok voltak,tehát 2 happy meal vásárlásakor 360ft-t lehetett spórolni,amire ott is és még a foglaláskor is felhívták a figyelmemet és kaptam egy marék kupont.Az ünnepelt kapott a McDonald's-tól ajándékot amit nekem kellett kiválasztani.Ez volt az [link]
A terem és az animátor aki 2 órán keresztül foglalkozik velük ingyen volt,csak a 12 hm és a torta volt amit fizetni kellett és így is 10 000 alatt jöttem ki.Szerintem ez így teljesen jó.
Már csak az a kérdés mennyi méreganyaggal tömted teli a kislányodat.
De mindegy lényeg , hogy olcsón megúsztad :)
Elhiszem , hogy nem olyan jó érzés hallani csak sajnos a gyerekedért te vagy felelős ő még nemképes eldönteni , hogy mi a jó neki és mi nem.
De persze ez mellékes gondolom lényeg hogy olcsó volt ő is őrül mer gondolom ezerrel tv-zik otthon meg menő is ez a lényeg ne az, hogy neki mennyire tesz jót ez már kit érdekel manapság nem igaz?
Egyébként ha jól látom de lehet megint okoskodok csak te se arra válaszoltál :)
Nem azt mondtam , hogy az anyuka tv-zik otthon hanem a gyerek gondolom nem az ujjából szívta, hogy ott akar kajálni.
Hát akkor se lenne semmi baja a gyerekednek ha elvitted volna inni egy kocsmába, de azért mégse lenne olyan egészséges.
De ne legyen nekem igazam , amúgy meg ha mindenki a saját dolgával törődne szép kis világban élnénk. (csak egy példa rá felmond az összes szociális munkás.)
Egy ideális jövőben tiltani fogják az ilyen kajákat de védd csak nyugodtan . :)
Na részemről elhessegetem magam innen és nem térek vissza kiosztottam az én küldetésem itt véget ért . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!