Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » McDonalds-ban milyen áron...

McDonalds-ban milyen áron lehet egy szülinapi bulit "megúszni"?

Figyelt kérdés
Kislányom most ért abba a korba mikor már szeretne bulit és ezért érdekelne,hogy ott mit kínálnak milyen áron?A honlapjukon szinte semmi infó nincs.
2012. jún. 4. 20:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnétek bulit akkor menjetek be az étterembe és mondjátok a kasszánál hogy a menedzsert keresitek . vagy Ő vagy a hostess az illetékes szülinap ügyben.

előre kell időpontot foglalni.

tortát vinni kell amit adnak az egy happy meal menü játékkal választható tartalommal - étel- és adott időre játszóházas felügyelet.

egy volt mekis

2012. jún. 4. 20:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A fiamnak 2 éve tartottam ott szülinapot,nekünk nem lehetett vinni tortát,ÁNTSZ előírás miatt,ők adtak 2000ft körüli összegért,de olyan isteni tortát én még nem ettem.

Valóban csak a fogyasztást kell fizetni,a szórakoztatást ők adják.

2012. jún. 5. 06:37
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ha esetleg valakinek még van élménye,tapasztalata,esetleg frissesbb azt is megköszönném ha megírná :-)
2012. jún. 6. 19:28
 4/17 anonim ***** válasza:
Friss tapasztalatként is ugyanezt tudom írni...a program 2 órás,van hostess,akivel különböző játékokat játszanak a gyerekek.A tortáért kell csak fizetni(a hostessért,"teremért" nem),a számla pedig annyi,amennyit fogyasztanak a gyerekek(általában happy mealt szoktak rendelni,de persze bármit lehet).Gondolom helyfüggő(mi Bp.-en a III. illetve XV. kerületben tartottunk ilyen bulit),de úgy tudom max. 10 gyerek mehet a partira.
2012. jún. 16. 16:36
 5/17 A kérdező kommentje:

Nah,gondoltam leírom mi volt,hátha érdekel valakit :-)

12 gyekenek vettem happy meal-t.Abban ugye van a gyerekeknek ajándék ami mellé kaptak repi ajándékot is(kulcstartó és matrica)A menüben három féle kajából lehetett választani és üdítőt is lehetett variálni,tehát mindenki ki tudta a saját kedvére valót választani.A torta és a 12 Happy meal 9620 ft-ba került,úgy hogy épp kupon napok voltak,tehát 2 happy meal vásárlásakor 360ft-t lehetett spórolni,amire ott is és még a foglaláskor is felhívták a figyelmemet és kaptam egy marék kupont.Az ünnepelt kapott a McDonald's-tól ajándékot amit nekem kellett kiválasztani.Ez volt az [link]

A terem és az animátor aki 2 órán keresztül foglalkozik velük ingyen volt,csak a 12 hm és a torta volt amit fizetni kellett és így is 10 000 alatt jöttem ki.Szerintem ez így teljesen jó.

2012. jún. 17. 10:17
 6/17 anonim ***** válasza:
9%

Már csak az a kérdés mennyi méreganyaggal tömted teli a kislányodat.

De mindegy lényeg , hogy olcsón megúsztad :)

2012. jún. 24. 15:17
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolónak:HESS innen,ha a kérdésre nem tudsz érdemben válaszolni.Menj okoskodni máshová.
2012. jún. 24. 16:06
 8/17 anonim ***** válasza:
9%

Elhiszem , hogy nem olyan jó érzés hallani csak sajnos a gyerekedért te vagy felelős ő még nemképes eldönteni , hogy mi a jó neki és mi nem.

De persze ez mellékes gondolom lényeg hogy olcsó volt ő is őrül mer gondolom ezerrel tv-zik otthon meg menő is ez a lényeg ne az, hogy neki mennyire tesz jót ez már kit érdekel manapság nem igaz?

Egyébként ha jól látom de lehet megint okoskodok csak te se arra válaszoltál :)

2012. jún. 24. 16:21
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg én a 4. válaszoló voltam,szóval maximálisan a kérdésre válaszoltam(Veled ellentétben)...Attól,hogy évente 1x-ám az is lehet,hogy a gyerek életében 1x-ott tartott egy ilyen bulit,még nem kell mindenféle rossz anyának elmondani,és azt feltételezni,hogy halálra mérgezi a gyerekét.Különben nem kell ahhoz a Mekibe menni,a puszta létezésünkkel is mérgezzük magunkat.És azt is kizártnak tartom,hogy addig anyuka otthon tv-zik,mivel ez a program összesen 2 óra,ergo lehet még annak sincs értelme,hogy hazainduljon.Különben az én 2 gyerekem se szokott ott enni(rendszeresen meg végképp nem),ám mivel ez volt a szívük vágya,hát megtettem Nekik.Ennyi.Ám úgy gondolom,ha mindenki a SAJÁT dolgával foglalkozna,sokkal jobb lenne a világ.
2012. jún. 24. 17:46
 10/17 anonim ***** válasza:
11%

Nem azt mondtam , hogy az anyuka tv-zik otthon hanem a gyerek gondolom nem az ujjából szívta, hogy ott akar kajálni.

Hát akkor se lenne semmi baja a gyerekednek ha elvitted volna inni egy kocsmába, de azért mégse lenne olyan egészséges.

De ne legyen nekem igazam , amúgy meg ha mindenki a saját dolgával törődne szép kis világban élnénk. (csak egy példa rá felmond az összes szociális munkás.)

Egy ideális jövőben tiltani fogják az ilyen kajákat de védd csak nyugodtan . :)

Na részemről elhessegetem magam innen és nem térek vissza kiosztottam az én küldetésem itt véget ért . :D

2012. jún. 24. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!