Bárányhimlős kisgyereket lehet vinni szabad levegőre? Vagy bevásárolni vele?
A kérdező még nekem írogat privát emailt, mert azt mert hangot adtam a nemtetszésemnek.
Nem, a gyerekeimmel nem így beszélek, mert ők értelmesek és értenek a szóból, megértik, hogy pl. betegen nem megyünk ki a játszótérre, közértbe.
Kedves kérdező, úgylátszik, te nem érted, hogy miről beszél itt mindenki.
Sajnos vannak emberek, akik csak a primitív szövegből értenek.
Írd már le, hogy hol laksz, tuti nem megyek ki a gyerekekkel, mert egy hete oltották a kicsit és nem szeretném, ha elkapná, valamint én sem, mint kismama.
Bocs, hogy aggódik itt mindenki, mert meguntad a 4 fal nézését.
Kérdező, Te tényleg primitív vagy, már bocsi.
Képes lennél egy beteg gyereket húzni vonni magaddal? Te szívesen mászkálsz mikor beteg vagy, inkább otthon pihengetsz? Na a fertőzésről már nem is beszélve. Ha nem oltattad be a gyereket legalább lásd el rendesen ez idő alatt, ami abból áll, hogy szobában melegen tartod és kezeled a sebeit, hagyod pihenni, csillapítod a lázát. És nem teszel ki mást a fertőzésnek!!! Egyébként én sem oltattam egyiket sem, de mikor himlős volt az lakásból sem tettük ki a lábunkat és nem 2 hétig, hanem 4 hétig, mert a kicsit is megfertőzte, így egy hónapig szobafogság volt, és bár bevallom a végén már az idegbaj kerülgetett, de a gyerek érdekeit néztem, meg azt hogy mást lehetőleg ne fertőzzön meg.
Jó olvasgatni,mit témáztok rajta :D
Meg idegeskedtek. Addig én itthon jót röhögök magamban.
És így van,ott a pont! Oltás mellett is ellehet kapni.
Itt nem az oltás volt a lényeg, hanem , hogy nem fogod fel a helyzet komolyságát.
Még az utolsó kommentedben sem.
Sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!