Bárányhimlőre cink-oxidos rázókeveréket egy nap hányszor kell kenni? 3 éves a kisfiam tegnap jött ki rajta (6 pötty) ma már több van rajta, ma vettük az oldatot. Mikor tetőzik?
Nem túl jó a rázókeverék,gyerekorvosok szerint elfertőződés forrása lehet,ma már nem ajánlják.De ha az orvosotok ezt írta fel,akkor rá hallgass és ne rám.Nekünk mentholos hintőport írtak ,azt naponta többször is lehet használni,amikor a viszketés kínozza + Fenistil cseppek.
Nekem a kicsin pár nap múlva jött ki a bátyja után,de sajnos többszöröse lett a hólyagok száma,6 hónapos volt akkor.
a tetőzést nem tudom . a kislányomon juni elsején vettük észre akkor volt 2 pöttye. másnap 75 harmadnap 134 .
kétszer kenjük naponta és utánna hintőpor.
Szia!
Nálunk a fiamon kb 40-50 pötty volt, a kicsin másfél hét után jelent meg az első. A kicsin rengeteg volt. a hasán hátán ép terület nm volt. Szörnyen nézett ki. Én Poxclin habbal kentem mindkettőt, a nagyfiamon semmi sem látszódik, szépen eltűnt az összes, a kicsinek van még pár sebhelye, de már szépen halványodik. Kb egy hónapja voltak bárányhimlősek.
Koszi a valaszokat!
Mennyi ideog jottek az uj pottyok es meddig volt fertozo vagyis mikor szaradtak le? Lazasak voltak a kicsik?
A fiamon ma sok lett de gondolom jon meg. Ma lett este lazas eloszor.
Ti a tesot engedtetek jatszani vele?
Kedves masodik!
Akkor ti egy nappal elorreb jartok mint mi.:)
Hogy van a kicsid? Laza van?
köszi ! ma is 134 .petty. voltunk dokinál aki nem jav. a rázókeveréket.
a gyerkőc jólvan és játszik az öccsével . Ő még nem kapta el.
Jobbulást a Te kicsidnek is!
Az en kisfiamnak tobb pottye lett ma. Viszket neki.
Ird majd meg ha elkapna a tesoja.
Szia Masodik!
Hogy van a kislanyod? Es az ocsi?
Kisfiam egyik szemzugaban volt egy himlo es penteken begyulladt neki a szeme. Most kenocsot kapott ra szombaton es piros neki meg mindig. A kezen meg a talpan vannak meg holyagok. Ez nekunk a 9. nap. A tobbi potty varras sotet mar de meg nem akar leesni. Nalatok mi a helyzet? A kislanyom jol van meg nem kapta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!