Két év körüli gyereked szokta magát utcán cipeltetni?
igen, kedvfüggő :) de általánosságban véve szívesen sétál.
Mondjuk reggel a bölcsibe menetrendszerűen felveteti magát, nem is bánom, legalább kicsit még összebújunk mielőtt indul a napi robot... nincs messze a bölcsi, 10 perc alatt ott vagyunk. ennél többet nem is szívesen cipelném mert kutya nehéz, nekem meg már műtötték a gerincemet is, szóval.. mindegy, ennyi kényeztetés kijár neki :) de ha szólok, hogy most nem tudlak felvenni mert fáj a hátam akkor megérti, nem hisztizik miatta.
Igen,mostanában főleg,de nem én hanem az apja!
Nem tudom mi lett vele de tavaly óta vagy fél évig nem volt hajlandó beleülni a babakocsiba,most meg pár hete még a játszótérre is abba kell vinni.
Ha az apja itthon van ő cipeli,és a lányunk ki is használja,mert tudja hogy nála eléri amit akar. De én ha akarnám sem tudnám sokáig cipelni,mert nagyon nehéz(18kg). Így engem nem nyaggat!
Egyébként ha nincs a kocsi megy mint a villám,állandóan szalad.
igen.
ha elfárad, akkor igen. meg ha olyanja van, és jön autó, akkor fél, fel kell venni. (kizárólag olyan helyeken fél, ahol kb 20-szal jönnek autók, míg a forgalmas főutcán eszébe sem jut félni, ott idegtépő nekem ráfigyelni.)
27 hós
Két lányom van, 2 és 4 évesek. Egyszer lett cipelve, mikor dokitól jöttünk haza férjemmel és lázas volt.
Sosem cipelném a gyereket. A nagy 21 hós kora óta babakocsit sem látott, a kicsi másfél éves kora óta sétál a bölcsibe.
Csak apjával. Mert ő cipeli, mert munka után úgy örül, hogy látja, hogy egyből felveszi, holott előtte sétáltunk és egy szót sem szólt a 2,5 évesem. Apjától megszokta, hogy könnyebben felveszi, mint én, mert én nem is bírom/bírtam el hosszú távon cipelni, most meg, hogy tesót várunk nem fogom egyáltalán.
Az apja cipelése kicsit mondjuk önző dolog is: elég sietős a párom, nem tudja elviselni, hogy minden bokornál meg kell állni, minden hangyát meg kell nézni, minden botot meg kell fogdosni stb. így inkább felveszi és haladunk, minthogy órákat tartson a pár perces út.
Előfordul, főleg motorozás közben.
Nem mindig veszem fel, mert akkor a motort is cipelhetem. :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!