Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kislányom 2 és fél éves, és...

A kislányom 2 és fél éves, és mindig sír, amikor az apja elviszi, de akkor is, amikor hozza vissza a láthatásról. Miért?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem ez tipikus viselkedés ilyen kicsinél, az állandóságot szeretik, ezért sír, amikor menni kell, és ezért amikor vissza kell jönni

az enyém is ilyen, nem akar lemenni a nagyihoz (egy szinttel lejjebb lakik) aztán ha ott van pár órát, akkor meg nem akar följönni

2012. jún. 1. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akar tőled elválni mikor viszik, utánna meg apától nem akar elválni, mikor hozzák!
2012. jún. 1. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan picike még, lehet nem is érti, hogy apa és anya miért van külön. Lehet rajtad is érzi a szorongást, amikor el kell mennie, ugyanezt pedig az apján, amikor hozza vissza. Jó a kapcsolatod az apával? Előre felkészíted a kislányod a láthatásra? Szerintem nagyon sokat kell beszélgetni, mert ha nem is tud még válaszolni, de mindent megért. Az a legfontosabb, hogy azt érezze rajtad is, hogy ez neki jó, hogy az apjával lesz egy kicsit és az apának sem szabad szomorkodnia, hogy vége a láthatásnak, mert a kicsi megérzi, hogy a szeretett apuka szomorú és lehet, azért is sír.
2012. jún. 1. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem jó a kapcsolatom az apával, nem is beszélünk szinte, csak ő csinálja a fesztivált mindig, mindig van valami rosszindulatú megjegyzése, amikor jön. Múltkor is amikor hozta vissza, akkor a kislány sírt, ő meg mondta neki, hogy muszáj mennie, mármint a kislánynak hozzám. Mintha engem nem szeretne az a gyerek. Meg szerintem ellenem is fogja beszélni.
2012. jún. 3. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor ezt nagyon sürgősen le kell tisztázni a gyerek érdekében, hogy egymás ellen előtte ne beszéljetek. Nagyon össze lesz zavarodva és óriási lelki tehernek teszitek ki. Ha igazán szereti a lányát, akkor fogja fel, hogy ezzel a viselkedéssel neki árt, nem neked.
2012. jún. 4. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!