Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jók a Neogranormon termékek...

Jók a Neogranormon termékek (sampon, fürdető)?

Figyelt kérdés
Próbáltuk a Gabit,de nem vált be, a Johnson s-t sokan mondják nem jó, így jutott eszembe e neogranormon, viszont ismerőseim közt senki nem használja.
2012. máj. 30. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen jó, bőrbarát termék. Talán kicsit drágább a többitől, de jónak jó.
2012. máj. 30. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is végigpróbáltam a teljes palettát, de sajna a neogra habfürdőtől nagyon száraz a kisfiam bőre.

Érdekes módon messze a legjobb a dm-es babylove, vagy a rossmann-os saját márkás.

2012. máj. 30. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Én testápolót vettem a kislányomnak Neogranormonosat,de kipöttyösödött tőle.Én kb 2 hónapos korától több mint 1 éves koráig Johnsonst használtam neki,sampont is meg fürdetőt is.Semmi baja nem volt tőle,pedig nagyon érzékeny a bőre.Most pedig már 1 éve a Nivea Babyt használjuk,tökéletes ez is.Sampon is meg a fürdető is.A fürdető elég 2 hónapig.Nem a legolcsóbb de megéri.
2012. máj. 30. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Most próbáltam ki a testápolóját, és csupa pötty lett az egész teste szegénykémnek (11 hónapos) :((((

A samponja jó.

2012. máj. 30. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem vettem még babafürdetőt... kaptunk néhányat ajándékba, azt természetesen elhasználtuk. Kisfiam bőre elég száraz, így nagyon sokáig fürdetés előtt baba-olajoztam és csak lemostam vízzel. Az első évben pedig a doki által felírt fürdetőkrémes vízzel. Nem éreztem jobbnak amikor a babafürdetőkkel fürdettem, mint amikor a fürdetőkrémmel.
2012. máj. 30. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam súlyos atópiás dermatitiszben szenved. Mivel a Neogranormon közkeletűen gyulladáscsökkentő, mi is kipróbáltuk a termékeit még a kezdetek kezdetén. A samponja jó lett, de a többitől még jobban kiszáradt a bőre. Később mondta a bőrgyógyászunk, mikor azt a részt beszéltük át, hogy milyen próbálkozásokon vagyunk már túl krémek, fürdetők terén, hogy egyébként is vigyázni kell a Neogranormon kenőccsel, mert szteroidot tartalmaz, nem sokat, de mivel nekünk amúgy is használni kell néha, már veszélyes lehet együtt.
2012. máj. 30. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó! Milyen termékeket használtok? Mi most Eucerinnel fürdünk, eddig okés, de próbáltunk már sokmindent...
2012. máj. 30. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi hetente 3-szor majdnem gyógyszertári fürdetőt használunk, azért majdnem, mert tartósítószer nélkül keverik ki nekünk. A többi napon semmit, zuhanyozás után zsírozót.

Nekünk semmi nem volt jó eddig egyébként, ez a fürdető meg se nem oszt, se nem szoroz, de mikor a játszótér után olyan a gyerek, mint a küldött ördög, a tiszta víz semmit nem ér!

2012. máj. 30. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált,habfürdőt,sampont és testápolót is ilyet használok a fiamnak 3 napos kora óta.Nagyon sokáig elég és szerintem nem olyan drága.
2012. máj. 30. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!