Megszületett a kistesó, meddig lesz a nagy ilyen kedvetlen?
Borzasztó látni, hogy a két és fél éves kicsi lányom, aki eddig tele volt élettel, vidámsággal, az öcsi születése óta (másfél hete) nem mosolyog, állandóan rossz kedve van, sokat sírdogál. Mindent megteszünk, h jobb kedve legyen, rengeteget játszunk (még szopi közben is), ha akar segíthet is a kicsi ellátásánál, bölcsibe is mehetett, direkt nem tartottuk itthon, mert ott vannak a kis barátai. De semmi... Egy mosoly nem hagyja el a száját.Tudom, h ez a jelenlegi szituációnak szól,szoknia kell a helyzetet, stb. de mégis meddig??
Konkrét féltékenység nincs, csak ez az állandó lehangoltság... Én meg teljesen ki vagyok bukva emiatt.
Volt ilyen helyzetben valaki? Mit tettetek?
Sajnos még tapasztalatom nincs (majd 3 hónap múlva :o)), csak annyit írnék, hogy a mi 2,5 éves fiunk is kb. 1-1,5 hete ugyanígy viselkedik. Nálunk még a pocakban van a hugi, igazából nemrég lett szobatiszta, és kb. 1-1,5 hete kapta meg az új ágyát, amióta szoktatjuk az egyedül elalvásra. Én erre gondoltam, hogy ez ütközik így ki, van, amikor jobb, és semmi baja, de ezt a változást én is észrevettem. A gyereknapon pl. semminek sem tudott örülni, a dodgemben is fapofával ült végig az apja mellett, pedig imádja.
Szóval valóban, ha más változás nem volt az életében "csak" a tesó, akkor lehet ezért ilyen, de én gondoltam a dackorszak kezdetére is. (nálunk legalábbis még nem nagyon jellemző a hiszti, inkább a nyafogás, nyavajgás. Lehet most kezdődik....)
Türelem, reméljük elmúlik, biztos vagyok benne, hogy mindent megtesztek azért, hogy ne érezze, hogy a tesó miatt bármi hátrány érné őt. Ezt folytassátok. Még előttünk is itt áll ez a helyzet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!