Melyik a gyermeked kedvenc mesehőse, rajzfilmfigurája, ha több van azt is írd meg, és h hány éves a gyermeked, a korosztály 2-12 éves korig, szakdogához kell?
4 éves ikerlányok
Örök kedvencek a Verdák/Matuka, dinoszauruszok, Pony. Új kedvencek: Vuk és Bambi
(4 éves ikerlányos vagyok)
Az összes hercegnős mesét utálják. Meg se nézik őket.
2 év nyolc hónapos a fiam
amiket nagyon szeret:Kisvakond minden mennyiségben,Bob mester,Matuka meséi,most nagyon megtetszett neki Gombóc Artur.amit nagyon szeret a minimax kiadásban magyar mondókák,dalok
szereti a Vukot,Angelina balerinát,T-rex express.igazából amik a minimaxon mennek,azokat szereti szinte mindet.ja és nagy kedvenc a jégkorszak karácsony és a Caillou
Még mindig pici gyerek korosztály: szerintem ez attól függ, hogy a szülő milyen meséket nézet a gyerekkel, neki nagyon sokféle tetszhet: pl. a fiam a számítógépről eddig csak az Éliás a kis mentőhajót, Chuggingtont és Bogyó és Babócát néz. Néha megnézte a Micimackósat, de azt sosem kéri. A Vuk nem érdekelte. A tvben hétvégén szereti a Fifit is és a Hupikéket. Reggelizés közben Eperkét nézünk, bár azt inkább én szeretem :o) (hétvégén ez megy 8-9 között) Mi nem nézünk nikkelodeont, stb-t, de még Frédi bénit, és gyalogkakukkot sem szeretek vele nézetni...
2,5 éves
3,5 éves fiam: Bob mester, tűzoltó Sam, Tom és Jerry
1,5 éves lányom: Ormi és Tigris (Micimackóból)
Hát a kedvenc mesehőse Jack a Karácsonyi Lidércnyomásból, de emellett szereti Leiát is a Star Warsból.
Most 3 éves a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!