Mi a különbség a Nasivin orrcsepp és a Nasivin Sanft orrcsepp között?
sterimar, és ráadásul van belőle aerosol spray is
vagy a dmnek is van saját márkás tengervízzel készült ill esteleg még mentol is van az egyik újabb verziójában, de az már inkább nagyobbaknak jó.
én is a DM sajátmárkás sprayét használom, de ha bemész egy gyógyszertárba, akkor egyből mutatnak vagy 3-4-5 félét a tengervizesekből...ezek sokáig jók, és csak tisztított sós tengervíz van benne..én mostmár nem is veszek ilyet, csak ha nagyon folyik az orra, akkor használjuk, mert akkor nyügibb ugye, nekem is 2 éves.
Hanem sima cseppentőbe veszek izotóniás sóoldatot, és azt cseppentem be neki, így olcsóbb. A doki mondta.
Amúgy a sanft kevésbé irritálja az orr nyálkahártyáját, kíméletesebb, és valóban nincs benne tart.szer.
Azért jó ha van otthon orrcsepp spray formában, mert ha nagyon nem kap levegőt, akkor az gyorsabban segít...nem kell mindig használni, de jó a háznál azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!