Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kislányom hetente-kéthe...

3 éves kislányom hetente-kéthetente visszaesik a köhögős-orrfolyós-tüsszögős "betegségbe", ami nem jár lázzal, lehet allergiás?

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 15:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kisfiamnal is ez volt jo par honapig amikor kezdte a bolcsit. Azota mar megerosodott az immunrendszere es nincs semmi gond. Oktober ota mar nem volt beteg egyaltalan esnem is folyt az orra. Azelott folyamatosan visszaesett. :( Neki 8 honap kellett amig megerosodott az immunrendszere. Nallunk sem jart lazzal csak orrfolyas meg kohoges. Ha mgerosodik az immunrendszere nem lesz gond.
2012. máj. 25. 15:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Hasonló volt a barátnőm kisfiánál is.Náluk kiderült,az orrmandula a ludas.Csináltak tenyésztést és megfelelő gyógyszerel kikezelték.Úgy tűnik használ és nem kell kivenni.Fül-orr-gégész látta már esetleg?
2012. máj. 25. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam a bölcsi alatt csinálta ezt, mindig vittem orvoshoz. Elbagatellizálták. Kiderült egy évvel később, hogy tejfehérje-érzékeny, és ezért köhög egyfolytában, utána pedig felülfertőződik. Asztma alakult ki nála:( Vidd orvoshoz, vizsgáltasd ki! Lehet, hogy az orrmandulája az oka, lehet, hogy allergiás, lehet, hogy gyenge az immunrendszere.
2012. máj. 25. 16:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy kb. 5-6 éves koráig kb. ez lesz. Az én kisfiam februárban kezdte a bölcsit, kb. azóta kisebb megszakításokkal náthás.
2012. máj. 25. 17:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Akárki akármit mond,én erőszakosabb lennék az orvosnál, hogy igenis küldje egy komplex allergia vizsgálatra. Ugyan nálunk nem volt ilyen nátha, köhögés,csak hébe hóba,de miután kiderült mikre allergiás a gyerek, és megvonom tőle, SEMMI nyavaját nem kap el. Ha allergiás a gyereked valamire, nem biztos hogy konkrét, tipikus allergiás tünetei vannak, lehet hogy csak az immunrendszerét gyengíti a háttérben és emiatt beteges. Persze azt a legkönnyebb mondania némely dokinak, hogy ez az ovival együtt jár.
2012. máj. 25. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!