Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szegeden lehet kérni, hogy...

Szegeden lehet kérni, hogy altatásban végezzék 4 éves lányom vékonybél biopsziáját?

Figyelt kérdés
Eddig csak bódításról hallottam, de azt nem merem. Altatva már volt az orrmandula műtéte miatt.

2012. máj. 24. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Bízz az orvosokban! A bódítás jobb mint az altatás rövid beavatkozásoknál. Sokkal kissebb megterhelést jelent a szervezetnek, és gyakorlatilag a hatása ugyanaz. Utána nincs mellékhatása, és akár aznap hazamehet. Míg ha altatják akkor bent kell maradni, és sokkal több kemikália kerül a szervezetébe. Így sem fog érezni semmit, nem lesz magánál.
2012. máj. 24. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:

A bódítás is elég. Nekem volt részem vékonybél biopsziában, bódítottak, pár pillanat volt a beavatkozás, utána még feküdni kellett fél órát, majd mehettem haza. Semmire nem emlékszem igazán.

Lisztérzékeny gyanús a kislányod?

2012. máj. 24. 21:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos pozitív lett a teszt. Sok rémísztő történetet olvastam a bódításról, hogy végig tudatuknál voltak, hogy inkább szülne, mint még egy ilyen....stb.

Köszönöm a megnyugtató válaszod.

2012. máj. 25. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy nála mik voltak a tünetek?

2.voltam

És drukkolok! Mikor lesz a vizsgálat?

2012. máj. 25. 15:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nála csak a puffadt has volt a tünet, semmi más. Ma voltunk gasztoenterológusnál és még kizárják a laktóz allergiát, meg elküldtek genetikára. Ha a vérvétel magas arányt mutat, akkor nem kell a biopszia. Most nem tudom, melyik a jobb. :(
2012. máj. 25. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:

A laborból megállapított lisztérzékenység nem 100%os eredmény, azért kell a biopszia :S

Na igen, a laktózérzékenység és a lisztérzékenység tünetei majdhogynem azonosak. Nálam hasmenés volt a tünet :S

2012. máj. 25. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!