Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A Hasi CT kimutatja a beleket...

A Hasi CT kimutatja a beleket is (VASTAGBÉL, VÉKONYBÉL)!?

Figyelt kérdés
AZ AZ IGAZSÁG NEHEZEN TUDOK SZÉKELNI(KAKILNI) CSAK ERÖLKÖDVE.ÉS ESZEK ALMÁT (ROSTOT) MINDENNAP SZINTE ALIGESZEK ÉDESSÉGET!

2012. ápr. 24. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
nem. sem az UH, sem a CT. csak tükrözéssel lehet megállapítani, "mi van odabent"
2012. ápr. 24. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Első, az jó, mit ne mondjak.:(

Mikor elpanaszoltam a házidokimnak, hogy fáj az oldalam, mutattam hol, mondta, hogy az a belek lesznek, és hasi ultlrahangra küldött. Ott mondták, hogy nincs semmi gond. Akkor ezek szerint mintha nem is lettem volna vele semilyen vizsgálaton?:(

2012. ápr. 24. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ad elegendő információt a belekről, sem a gyomorról, leginkább vese, lép, máj hasnyálmirigy, epe vizsgálatára alkalmas.
2012. ápr. 24. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajna a gyomor és a bél betegségeinél a gasztros dokik szerint a legmegbízhatóbb módszer a béltükrözés. A legkisebb bélpolipok vagy tumorok is nagy biztonsággal felfedezhetőek, adott esetben műtét nélkül, a vizsgálat során eltávolíthatóak.
2012. ápr. 24. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónál a pont. Nekem is gondok voltak a beleimmel. Volt egy sor vizsgálat (UH is) de semmi gondot nem láttak. Végül a colonoscopia során találták meg a vastagbél polipomat, amit le is szedtek. Ha tartós bélprobléma van, akkor ajánlott a tükrözés. 31F
2012. ápr. 24. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!