Mi a veszélye az irrogoscopia-nak egy 4 éves gyereknél? Mennyire kellemetlen, fájdalmas a beavatkozás?
Itt mindent leírnak:
Szerintem a veszélye ugyanaz mint a felnőtteknél. Minden szempontból kellemetlen vizsgálat, előtte, közben és utána is...:(
Nem igazán tudom elképzelni, hogy akarják ezt megvalósítani egy 4 évesnél, mert ez aktív közreműködést igényel a pácienstől, és egy 4 éves még erre nem feltétlenül alkalmas.
Kérdezz rá másik orvosnál, hogy van-e másik megoldás arra, hogy megnézzék, hátha elkerülhető ez.
Amúgy elég kellemetlen a vizsgálat, feszít, és görcsöket is okozhat.
Jobbulást a kicsinek!
Szia! Első vagyok!
Valószínű az orvosok átgondolták, hogy mi miatt kérjék a vizsgálatot. Ha kell és elég jól meg is indokolják akkor szerintem engedj az orvosoknak. Tumor kutatásnál, ill. különböző anyagcsere vizsgálatoknál kérik, amik meg nagyon fontos dolgok. A Te gyermeked és tudom, hogy fontos, de a gyermeked egészsége a legfontosabb. Sajnos én álltam már zokogva a gyermekem ágyánál és a műtétre én írtam alá a belegyező nyilatkozatot, de tudtam és tudom, hogy ez így volt a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!