Baj, ha 2,5 éves lányom beszél álmában?
Figyelt kérdés
Nem minden este, de egy héten többször is hallom, hogy beszél az éjszaka közepén, vagy akár a déli alvás közben is. Ilyenkor meg tudtam figyelni (déli alváskor). Nem beszél túl sokat ilyenkor, csak 1-1 mondatot mond. Van amikor értem, van amikor nem. És olyan is van, hogy úgy kacarászik, hogy azt hiszem a másik szobából, hogy ébren van. De mikor átmegyek hozzá látom, hogy alszik. Egyébként már mindent mond. Csukva van ilyenkor a szeme, és nincs ébren. Csak elmondja, és alszik tovább, meg se moccan. Én sem és az apja sem beszélünk álmunkban. A ti gyereketek beszél álmában? Gond ez, vagy nem kell vele foglalkozni? Mitől lehet? Köszönöm a válaszokat.2012. máj. 24. 10:44
1/5 anonim válasza:
Néha az enyém is beszél, meg kacarászik. De elég ritka. Szerintem attól függ, mit álmodik.
2/5 anonim válasza:
Az én 2,5 éves fiam is beszél néha álmában.
Van, hogy ugyanígy nevetgél, időnként sírdogál, de volt hogy értelmesen beszélt is.
Szerintem normális.
3/5 anonim válasza:
Az enyém is beszélt már álmában, bár csak egy alkalomra emékszem, de biztos többször is előfordult. Szerintem elég nagy baj, mert nem tudok tőle rendesen aludni!! :))))
4/5 anonim válasza:
Az én 2.5 éves fiam is ezt csinálja. Beszél, kacag, még sír is néha. De miért lenne ez baj? Nem értem...
5/5 anonim válasza:
Az én 2,5 éves fiam is beszél néha álmában. Mondjuk nekem eddig ez eszembe sem jutott, hogy probléma lenne, mert a 30 éves sógornőm, aki óvónő, képes álmában "levezényelni" egy állatkerti sétát.
Anya mesélte, hogy mikor először aludt nálunk a leányzó, apuval fél éjjel ébren voltak a másik szobában, annyira hangosan beszélt, az öcsém meg 200 méter mélyen aludt mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!