Folyamatos cűgölés kicsi gyerekekkel?
És azt honnan veszed, hogy nyűgösködik amikor nem otthon vannak?
Ha magunkból indulok ki, az én fiaim nagyon örülnek ha megyünk. Sőt sokszor kérik aludjunk ott. Lényeg, hogy mit is ott legyünk, persze elmehetünk mellőlük, de velünk utazik, erre akartam célozni, és akkor legyen ott a macija, a saját takarója és ennyi.
"Szerintem a nyugodt leki élethez hozzátartozik a nyugalom, az otthon biztonsága. A utazás mindig stresszel jár, még a gyerekek számára is."
Ha a gyerek ahhoz szokik hozzá, hogy sokat utaznak, akkor neki ez lesz a természetes, és inkább attól érezné rosszabbul magát, ha otthon kéne folyton ülnie.
Egyébként miért vagy így felháborodva? Nem verik, nem bántják, nem hagyják hetekre másra pici babát, nem adnak pörköltek az újszülöttnek (legalábbis nem írtad), csak sokat utaznak. De egyébként nekem van olyan ismerősöm, aki kicsi korától sokat utazott, sokat költöztek, egy csomó országban is voltak. Most, felnőttként pedig nem tud mit kezdeni magával, ha sokat otthon kell lennie. Ő attól nyugtalan, ha nem utazhat...
Kérlek ne légy ennyire befásult.Jöhet a lepont,de ez a véleményem.
Az állandóság alatt azt értik,hogy reggel pl.7-kor egyen,aztán játszon,este pl.7-kor fürdés,utána vacsi,játék és alvás.Azt értik,hogy ez legyen meg minden nap,bárhol is vannak és hidd el ez így is van!!!Ez a fontos,nem az,h a bejelentett állandó lakcímén aludjon el.Egy sokat utazó család tapasztalata.2 évesemmel már kamionba is aludtunk :) és irtóra élvezte :) !
Állandóság még: anya ne legyen minden hónapban másik fickóval, ne írassák át a gyereket félévente úgy oviba, új orvoshoz stb.
Szerintem a kérdezőnek egyszerűen az fáj, hogy nem vagyunk egyformák. Ki így éli az életét, ki úgy. Lehet ezért utálni egymást, persze, ha jól esik, de ezzel csak magadnak ártasz, nem a másiknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!