Mit lehetne venni kislánynak a 2. szülinapjára ajándékba?
Könyvek...pl. valami böngészős könyv. Nem mese könyv, hanem mondjuk, amiben keresgethet tárgyakat, személyeket, állatokat. Pl.: [link]
Lányom imádja.
Mi a kedvenc állata vagy meséje (ha már néz mesét)?
Nálunk a kutyák a menők, az ezredik kutyának is úgy örülne, mint az elsőnek! Bármi ami kutyás bejön neki: plüss, matrica, kép, könyv, zenélő kutya stb.
Mesében a Thomast szereti, úgyhogy bármi ilyennek örülne. A kislánynak nincs valami hasonló kedvenc meséje, amiből meg lehet neki szerezni a figurákat?
Most, hogy jön a nyár, a nyári játékok is jók lehetnek:
- medence, úszógumi, szivacslabda a vízbe
Lányom nemrég babakonyhát kapott, na azt is nagyon szereti. S ami még nagy kedvenc: kréta-krétatábla vagy zsírkréta.
Szerintem mesekönyvet vegyél neki. Pont abban a korban van, hogy lassan elkezdi igényelni a meseolvasást, és a könyv legalább nem kacat mint a többi játék.
Pl Bartos Erika: Bogyó és Babóca vagy Anna Peti Gergő sorozat
Marék Veronika: Boribon vagy Kippkopp sorozat
Én mindig könyvet kérek a gyerekeimnek, ha valaki kérdezi. Sajnos a sok játék előbb-utóbb kacat lesz :(
Hát vegyél több könyvet.
Nagyon drágák a könyvek és ezt tudják a szülők is.
vegyél vízzel író varázsszőnyeget, az nagyon jó móka.
vagy rózsaszín óriás dömpert 150 kg teherbírással, vagy jó kis mesekockát...esetleg húzható kocsit homokozókészlettel...csúszda, homokozó asztal-hajós...
sok mindent lehet, szerintem.
Tőlünk ilyet kap:
Nagyon jók, nemsokára meg is kapja :) Még ő választotta 2 hónapja, csak eltettem későbbre :)
bubifujo kard, amivel orias bubit lehet fujni, vagy eppen buborektengert (minimaxon agyonreklamozzak)
arcfesto keszlet, pl cicas, lepkes, vagy ilyesmi
nyomda?
baby-logicos kirakot nagyon szerette a fiam annak idejen
esetleg a kedvenc mesehosevel tanyert/poharat/alátétet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!