Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki minden kinőtt, nem használt babaholmit eltesz?

Figyelt kérdés

Nem terveznek több gyereket, de mindent feltesznek a padlásra, hogy majd az unokáknak jó lesz...

Kinőtt ruhákat, kiságyat, babakocsit stb....

2012. máj. 22. 13:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Persze, tegyél el párat, sőt...

Nálunk kerültek elő régi darabok, és olyan jól esett, hogy a mamák elrakták őket. Persze ami műszálas azt vágtam ki rögtön, de vannak nagyon menő cuccok is. Már meg is bánták, hogy anno elajándékoztak belőle és csak pár db maradt. Babakocsit nem tennék el, semmi értelme, de a kiságynak sincs sok.

2012. máj. 22. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Én teszek el, de nem az uniknak, hanem a családban van még 2leány, akiknek jól jöhet, ha babát vállalnak a pár ruha, max 5év.
2012. máj. 22. 16:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Anyu eltette a ruhákat, hát tényleg nem sok mindent adtam rá a gyerekekre. Kimentek a divatból. Ellenben a kiságyat, babakocsit nem tette el, mert az sok helyet foglal. Lehet, hogy több hasznát vettem volna. Én elteszek mindent, mert a húgom 10 évvel fiatalabb nálam, és még nem szült. Pár év múlva még ráadhatja a gyerekére ezeket a ruhákat is.
2012. máj. 22. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindent elteszek öcsénéknek talán jól jön.Anyu nekem a játékaimat tette el,annyira jó érzés volt mikor előhozta és azzal játszott a lányom.
2012. máj. 24. 08:26
 15/15 anonim ***** válasza:
én se teszem el gyerekruhákat hogy majd az unokáimnak jo lesz mert biztos hogy nem olyan lenne mint rég ,
2012. aug. 15. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!