Második baba érkezése? Mikor vállaltátok be? Mennyire volt nehéz?
A kislányom most múlt 3 éves, egész pontosan két hete.
A testvérét júliusra várjuk, kb 2 hónap múlva születik.
Mi így terveztük, örülünk is, hogy sikerült. Köztem és az öcsém között is 3 év van. De én is félek kicsit, hogyan fogok boldogulni. Majd valahogy alakul, szerencsére lesz segítségem.
Az én kislányom 3 éves lesz a nyáron, én úgy terveztem mire oviba megy (szeptemberben), addigra teherbe essek. Nagyon sok mindent számításba vettem, osztottam-szoroztam, nálunk így lenne a legideálisabb.
A múlt hónapban el is kezdtünk dolgozni a ügyön, és lehet hogy sikerült elsőre, mert már 2 napja nem jött meg.
De most én is bepánikoltam egy picit, hogy milyen lesz újra visszazökkenni a babázós korszakba, úgyhogy vegyes érzelmekkel nézek elébe, de már nagyon izgulok, hogy mit mutat majd a teszt. :-)
Én is 2-3 év különbséget terveztem, mert a húgom és énköztem 5,5 van, ami iszonyú sok.
Szinte rögtön összejött a tesó, úgyhogy 25 hónap van közöttük. Nekem nem volt gondom, mert nagyon "jó baba" lett a kicsi, 1 éves koráig nem sok vizet zavart. A naggyal tudtam foglalkozni, a lakást is úgy ahogy rendben tartottam.
Baj csak most van (3,5 és 1,5 évesek)! Én is úgy képzeltem milyen jó lesz mikor együtt eljátszanak. Ehhez képest csak ordítás és verekedés van. Tisztára mintha a bátyó utálná a húgát. Persze ez nyilván a féltékenység, csak sajna nem tudok mit kezdeni vele.
Szóval most így utólag lehet, hogy jobb lett volna kicsit több korkülönbség, de lehet, hogy simán ilyen a természete a nagynak és akkor se lett volna jobb.
Bocsi, nem akartam elvenni a kedvét senkinek a tesó projekttől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!