Oviba miket kell vinni?
tisztasági csomag( papírzsepi havonta, Wc papír, szalvéta-éttermi, folyékony szappan, fogkrém fél évente. Ha valami fogyóban van, akkor szólnak.
Fogkefe, fogmosó pohár. Pizsama, ágynemű huzat. DE én viszem neki a komplett ágyneműjét, nem az ovisban alszik. Váltócipő, váltóruha. Nálunk abban mennek ki az udvarra, és abban vannak bent a szobában is, amiben viszik őket. Nem kell őket külön átöltöztetni.
pont a héten voltam ovis szülői értekezleten.Amit vinni kell:
Paplanhuzat 90X140,lapospárna vagy kispárnahuzat
törölköző
fogmosópohár,fogkefe
tisztasági csomag:Wc papír,folyékony szappan,zsebkendő,szalvéta
évszaknak megfelelő váltóruha
ovis zsák,majd fél év múlva tornazsák is,amiben tornaruha,tornacipő.Akkor majd hetente egyszer át is fognak öltözni tornaruhába.addig is lesz torna minden nap kétszer
váltócipő,bentre szandi
kinti ruha
nálunk úgy van,hogy ha kimennek átöltöznek,tehát ha összekoszolják a kintit,nem abban vannak bent utána.
havonta egyszer gyümölcs az egész csoportnak.illetve 27 naponta
és még persze a csoportpénz,de az nem tudom mennyi lesz
Nálunk tornacucc, váltóruha, váltócipő kell.
Ágynemű huzat + a lepedő + a komplett ágynemű is kell (tehát a belevaló)
Fogkefe, fésű, fogkrém, törölköző.
Tisztasági csomag nem kell külön, félévente 1000 ft-ot kell beadni, abból veszik a wc papírt, zsepit, szalvétát, folyékony szappant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!