Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3,5 éves, éjszakai bepisilés?

3,5 éves, éjszakai bepisilés?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve szobatiszta nappal, és nappali alváshoz is. Kb. 3 hónapja lekerült éjjelre a pelus, ő kérte. 10-ből egy balesetmentes éjszakánk van, rendszerint bepisil kb. éjfél és kettő között, reggel nem emlékszik rá.

Tegnap visszakapta a pelust, reggelre volt is benne pisi, de reggel mikor ébredt automatikusan ment a wc-re, nem a pelust használta.

Véleményeket várok. Éjszakára kapjon megint pelust, vagy mossak kitartóan?

Köszi!

2012. máj. 17. 15:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem csak én tudok ám pontozni, de mindegy.

Ok, figyeljek rá éjszaka, de ha én alszok a hálóban, ő meg a gyerekszobában, és mocorog (nem nyüszög, nem sír, csak fordul) azt hogy vegyem észre? Ha erre van tuti ötleted, szívesem veszem!

2012. máj. 18. 15:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Igazad van, erre nem gondoltam.

Nálunk a párom sokszor éjjel netezik/dolgozik 1-2-ig. Akkor meghallja, hogy mocorog. Nem nagy a lakás.

Vagy én is kb. félóránként járok pisilni és valahogy mindig elcsípjük, hogy megébred.

Most éjjel pl. egy kicsit elkezdett pisilni, minimálisan, erre már fel is ült és szólt, hogy pisilnie kel. De képtelen egyedül ilyenkor kimenni, mert szinte félálomban van. Szóval, igen, a fiam már teljes bepisilés előtt kapcsol és abbahagyja.

Lehet, hogy akkor tényleg várnotok kell.

Jobb ötletem így nekem sincs.

2012. máj. 18. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!